Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dosarul lui Traian Basescu, trimis la Judecatoria Sectorului 5

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosarul lui Traian Basescu, trimis la Judecatoria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:45 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi ca nu are competenta de a judeca dosarul in care Parchetul General solicita confirmarea redeschiderii urmaririi penale impotriva fostului presedinte Traian Basescu in legatura cu rapirea jurnalistilor romani in Irak. * ACTUALIZARE 10:40 Basescu: Dosarul jurnalistilor rapiti nu se va putea judeca decat declasificat * ACTUALIZARE 09:23 Blaga: Nu am nicio calitate in acest dosar. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. Blaga scapa de urmarirea penala, Basescu va fi trimis la Judecatoria Sectorului 5. Primele declaratii

ICCJ s-a pronuntat privind redeschiderea urmaririi penale fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak.

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Decizia va fi luata astazi de Curtea Suprema. Dosarul a ajuns inalta Curte, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa.

Judecatoria Sectorului 5 va decide soarta dosarului jurnalistilor rapiti in Irak (VIDEO)

Judecatoria sector 5 va decide daca redeschide dosarul jurnalistilor rapiti in Irak dosar despre care Traian Basescu acuza ca este un proces de hartuire la adresa sa, pus la cale de procurorul general Tiberiu.

ICCJ: Dosarul Rapirii din Irak, retrimis la Judecatoria Sectorului 5

Cererea de confirmare a urmaririi penale in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak, retrimisa la JS5inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la iCCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

ACTUALIZARE 10:40 Basescu: Dosarul jurnalistilor rapiti nu se va putea judeca decat declasificat Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat joi, dupa plecarea de la inalta Curte, ca nu are nicio ingrijorare in ceea ce priveste redeschiderea dosarului jurnalistilor rapiti in Irak, insa a opinat ca acest dosar nu se va putea judeca decat declasificat. * ACTUALIZARE 09:23 Blaga: Nu am nicio calitate in acest dosar.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la ICCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

Traian Basescu si Vasile Blaga au venit, joi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde au fost citati pentru a fi audiati in dosarul jurnalistilor romani rapiti in Irak. Instanta Suprema va anunta, in cursul acestei zile, daca va redeschide urmarirea penala fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in acest dosar.

Traian Basescu si Blaga, la ICCJ in dosarul plangerii lui Vadim privind rapirea jurnalistilor in Irak

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor rapiti in Irak.

Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in dosarul rapirii din Irak. inalta Curte nu are competenta sa decida

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, joi dimineata, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor.

Traian Basescu, audiat la inalta Curte in dosarul rapirii din Irak. Nu am nicio emotie

UPDATE - Traian Basescu a ajuns la inalta Curte. Nu am nicio emotie, a spus fostul presedinte, la intrarea in sediul instantei supreme, unde este audiat in dosarul rapirii jurnalistilor. UPDATE - Vasile Blaga,.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )