Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu, la Camera de Comert Romano-Germana: Vin ultima oara ca presedinte. Dupa mandat, poate vin ca agricultor

B1 B1,
Traian Basescu, la Camera de Comert Romano-Germana: Vin ultima oara ca presedinte. Dupa mandat, poate vin ca agricultor

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul unui eveniment al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca este ultima data cand participa in calitate de presedinte, dar, dupa ce. continuă pe B1

Traian Basescu: Comisia mixta romano-palestiniana se va reuni la Bucuresti in luna februarie

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in urma intevederii cu Mahmoud Abbas, presedintele Teritoriilor Palestiniene, ca o comisie mixta romano-palestiniana se va reuni intre 12 si 14 februarie la.

Traian Basescu: Competitivitatea sa fie obiectivul Guvernului, iar cuvantul de ordine, restructurarea

Competivitatea ar trebui sa fie obiectivul major al Guvernului, iar cuvantul de ordine dupa care acesta ar trebui sa isi desfasoare activitatea ar fi restructurare, a declarat, joi, presedintele Romaniei, Traian Basescu, in cadrul unui eveniment al Camerei de Comert Romano-Germane, potrivit Medifax.

Traian Basescu: Nu exista o disputa intre mine si FMI, sunt un sustinator al continuarii acordului

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unui eveniment al Camerei de Comert Romano-Gerrmane, ca este un sustinator al continuarii acordului cu FMI si ca intre el si Fond nu este o disputa.

Traian Basescu: Faptul ca limba romana e limba oficiala a Republicii Moldova reprezinta un element puternic de identitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Cotroceni, ca declararea limbii romane ca limba oficiala la Chisinau este un element puternic de identitate. Traian Basescu a facut aceasta declaratie .

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu delegatia FMI.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului Monetar International vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare la carburant. Citeste si: PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu .

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a aparut la unul dintre obiectivele anuntate in programul oficial al lui Traian Basescu in Israel, dar presedintele nu a mai vizitat acel obiectiv / Oprea, purtatorul de cuvant al presedintiei: Noi nu l-am vazut pe ace

Controversatul om de afaceri Elan Schwartzenberg a aparut luni, in jurul pranzului, la mormantul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor din Israel, exact in momentul in care presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori. Fotografiile publicate de Gandul il arata pe Elan Schwartzenberg la mormintul fondatorului statului evreu modern. Presedintele Traian Basescu nu a mai venit insa la acest obiectiv la ora anuntata initial in agenda oficiala a vizitei. UPDATE 1: Intrebat de HotNews. ro daca omul de afaceri Elan Schwarzenberg a reusit in cele din urma sa discute cu seful statului, purtatorul de cuvint al Presedintiei, Bogdan Oprea, a raspuns: Domnul presedinte Basescu nu a avut alte intilniri in afara celor anuntate in programul oficial. Noi nu l-am vazut pe acest domn.

Traian Basescu, numit CAPITAN de NAVA de un alt presedinte

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita de stat in Israel, a fost primit, luni dimineata, la Ierusalim, de omologul israelian Shimon Peres. Traian Basescu a fost primit de presedintele Statului Israel la .

Traian Basescu se intalneste, luni, cu Shimon Peres.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, luni, cu presedintele israelian, Shimon Peres, conform Mediafax. Traian Basescu a ajuns la Tel Aviv duminica seara. Seful statului se afla, in perioada 19-21 aprilie, in vizite de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene. Citeste si: VIDEO. Basescu: Romania sustine un acord israeliano-palestinian Potrivit programului anuntat de Administratia Prezidentiala, luni dimineata, la ora 9. 30, la Ierusalim, va avea loc primirea oficiala a presedintelui .

Sebastian Lazaroiu despre un posibil scenariu pregatit de USL: Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru inalta tradare

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a scris duminica seara, pe contul sau de Facebook, despre un posibil scenariu ce ar viza o noua suspendare a lui Traian Basescu: Asta e planul din mintile infierbantate ale penalilor. Scandalul fabricat Gazprom-Traian Basescu omul rusilor-suspendare in Parlament pentru inalta tradare. Si nici Occidentul nu o sa zica nimic, pentru ca, desigur, e o sanctiune pe care Parlamentul o da rusilor, a scris Sebastian Lazaroiu.

Traian Basescu: Nu am o disputa cu FMI; sustin continuarea Acordului, dar nu si impunerea de taxe inutile

Presedintele Traian Basescu afirma ca nu exista 'o disputa' intre el si Fondul Monetar International si ca este un sustinator al continuarii Acordului pe care Romania il are cu FMI, insa nu doreste impunerea de taxe inutile, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )