Libnet.ro
UNICEF

19:30

Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului alegerilor in MO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului alegerilor in MO

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului ...

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor, potrivit Mediafax. Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, va convoca Parlamentul Romaniei si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului Guvernului Romaniei .

Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea premierului imediat dupa publicarea oficiala a rezultatului alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului care sa formeze viitorul guvern imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor, a anuntat marti Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu convoaca Parlamentul privind desemnarea viitorului premier, dupa publicarea in MO a rezultatelor alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul Romaniei imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial MO) a rezultatului alegerilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va anunta.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este convins ca presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta si nu crede ca seful statului va amana numirea acestuia: Sunt sigur ca domnul Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru. Am din ce in ce convingerea ca cel tarziu saptamana viitoare se poate face desemnarea, bineinteles dupa consultari, a declarat Dragnea marti, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Victor Ponta: Ma astept sa fiu chemat de Traian Basescu la consultari zilele acestea

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca se asteapta sa fie chemat de presedintele Traian Basescu la consultari zilele acestea. El a sustinut ca noul Parlament poate fi convocat pe 20 decembrie. Ma a.

Leul s-ar putea deprecia in cazul in care Traian Basescu amana numirea unui premier

Potrivit lui Eugen Sinca, analist la grupul bancar Erste, citat de Mediafax, leul s-ar putea deprecia la peste 4. 6 unitati pentru un euro, in cazul in care negocierile pentru formarea noului Guvern se vor prelungi.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )