Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu, Crin Antonescu si Daniel Morar, denuntati la DNA

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, Crin Antonescu si Daniel Morar, denuntati la DNA

Denunturi de o gravitate fara precedent au fost depuse azi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) - structura centrala pe numele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu si al fostului. continuă pe Antena3

Traian Basescu, critici dure la adresa denuntatorului sau la DNA

Traian Basescu a scris joi seara pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa denuntatorului sau la DNA: Mafiotul denuntator este astazi regele DNA. Cand i se pare ca este in dificultate, el alege sa se spovedeasca, la intelegere cu procurorul. Procurorul vrea DOAR sa auda un nume de politician. Iar mafiotul i-l livreaza, adevarat sau nu, pentru ca astfel ramane liber si cu banii furati, ba chiar fara nicio acuzatie. vezi mafioti turnatori notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florica, Dragos Dobrescu).

Cristian Busoi: Cred in cinstea si corectitudinea lui Crin Antonescu

Europarlamentarul Cristian Busoi a spus ca nu crede in acuzatiile care i se aduc lui Crin Antonescu, privind Parcul Herastrau si presupuse negocieri cu Traian Basescu. in anii 2010 .

Daniel Morar: niciodata nu a intervenit nimeni la mine pentru inchiderea unui dosar

Reclamat intr-un denunt depus astazi de fost nora a lui Virgil Magureanu si de omul de afaceri Florin Mihai Ghiulbenghian ca ar fi blocat un dosar penal la cererea fostului coordonator al Comunitatii de Informatii, Daniel Moldoveanu, Daniel Morar se apara afirmand ca nu il cunoaste pe Moldoveanu si ca nu stie cine este. intr-o declaratie pentru Q Magazine, fostul sef al DNA, Daniel Morar a spus: Niciodata, nimeni nu a intervenit la mine pentru inchiderea unui dosar. Nu il cunosc pe Daniel Moldoveanu, nu stiu cine este.

Explozii puternice in Bruxelles. Crin Antonescu, la locul groazei

Crin Antonescu era in drum sper aeroport in momentul exploziilor de la Bruxelles. Eram in drum spre aeroport cand s-au produs exploziile. Voiam sa vin in Romania. Am.

Traian Basescu a gasit o solutie la criza UE

Traian Basescu afirma ca solutia pentru a asigura o pace pe termen lung la nivelul Uniunii Europene o reprezinta realizarea in termen relativ scurt a Statelor Unite ale Europei. Unii privesc ranjind cu satisfactie la crizele nerezolvate prin care trece Uniunea Europeana: criza de crestere economica, criza de securitate generata de actiunile Federatiei Ruse la frontiera de est, criza migratiei ilegale care a facut pulbere spatiul Schengen si Acordul de la Dublin, criza atacurilor teroriste si, poate cea mai grava criza, criza de incredere a europenilor in oamenii politici ca mai pot rezolva problemele stringente ale Uniunii, a scris Basescu, miercuri, pe Facebook.

Traian Basescu, la Adevarul Live: N-am niciun gand de a candida la Presedintia Republicii Moldova. La Primaria Capitalei, mai pastram misterul

Fostul presedinte Traian Basescu exclude orice posibilitate de a candida la Presedintia Republicii Moldova, aratand ca a cerut sa obtina cetatenie moldoveneasca pentru ca a promis in timpul mandatului sau.

Adevarul Live, ora 12.00. Traian Basescu: Cum pot fi alungati teroristii din Europa? Cauzele si efectele atentatelor din Bruxelles

Fostul presedinte Traian Basescu vine la Adevarul Live, cu incepere de la ora 12. 00, pentru a discuta despre greselile liderilor europeni care au avut drept consecinte atentatele din noiembrie 2015 de la Paris si atentatele de ieri din Bruxelles. Ce solutii mai exista pentru alungarea teroristilor din Europa? Cat de mare e amenintarea la adresa Romaniei?.

Traian Basescu ataca UE dupa atentatele de la Bruxelles: Cetatenii europeni nevinovati platesc factura nesabuintei!

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care taxeaza deciziile liderilor europeni, aratand ca guvernele nu-si pot permite generalizarea introducerii starii de urgenta,.

Traian Basescu, declaratie scandaloasa: Pe Olguta Vasilescu o vreau batuta!

Traian Basescu a declarat ca desi respecta femeile, o vrea pe Lia Olguta Vasilescu batuta. Dupa un ras copios, fostul presedinte a precizat ca in alegeri. Declaratia halucinanta a fost.

Daniel Morar: Nimeni nu a intervenit la mine pentru inchiderea unui dosar

Reclamat intr-un denunt depus astazi de omul de afaceri Florin Mihai Ghiulbenghian ca ar fi blocat un dosar penal, la cererea fostului coordonator al Comunitatii de Informatii, Daniel Moldoveanu, Daniel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )