Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu, critici dure la adresa denuntatorului sau la DNA

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, critici dure la adresa denuntatorului sau la DNA

Traian Basescu a scris joi seara pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa denuntatorului sau la DNA: Mafiotul denuntator este astazi regele DNA. Cand i se pare ca este in dificultate, el alege sa se spovedeasca, la intelegere cu procurorul. Procurorul vrea DOAR sa auda un nume de politician. Iar mafiotul i-l livreaza, adevarat sau nu, pentru ca astfel ramane liber si cu banii furati, ba chiar fara nicio acuzatie. vezi mafioti turnatori notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florica, Dragos Dobrescu). continuă pe România Liberă

Traian Basescu, Crin Antonescu si Daniel Morar, denuntati la DNA

Denunturi de o gravitate fara precedent au fost depuse azi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) - structura centrala pe numele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu si al fostului.

Adevarul Live, ora 12.00. Traian Basescu: Cum pot fi alungati teroristii din Europa? Cauzele si efectele atentatelor din Bruxelles

Fostul presedinte Traian Basescu vine la Adevarul Live, cu incepere de la ora 12. 00, pentru a discuta despre greselile liderilor europeni care au avut drept consecinte atentatele din noiembrie 2015 de la Paris si atentatele de ieri din Bruxelles. Ce solutii mai exista pentru alungarea teroristilor din Europa? Cat de mare e amenintarea la adresa Romaniei?.

Traian Basescu a gasit o solutie la criza UE

Traian Basescu afirma ca solutia pentru a asigura o pace pe termen lung la nivelul Uniunii Europene o reprezinta realizarea in termen relativ scurt a Statelor Unite ale Europei. Unii privesc ranjind cu satisfactie la crizele nerezolvate prin care trece Uniunea Europeana: criza de crestere economica, criza de securitate generata de actiunile Federatiei Ruse la frontiera de est, criza migratiei ilegale care a facut pulbere spatiul Schengen si Acordul de la Dublin, criza atacurilor teroriste si, poate cea mai grava criza, criza de incredere a europenilor in oamenii politici ca mai pot rezolva problemele stringente ale Uniunii, a scris Basescu, miercuri, pe Facebook.

Traian Basescu, la Adevarul Live: N-am niciun gand de a candida la Presedintia Republicii Moldova. La Primaria Capitalei, mai pastram misterul

Fostul presedinte Traian Basescu exclude orice posibilitate de a candida la Presedintia Republicii Moldova, aratand ca a cerut sa obtina cetatenie moldoveneasca pentru ca a promis in timpul mandatului sau.

Traian Basescu ataca UE dupa atentatele de la Bruxelles: Cetatenii europeni nevinovati platesc factura nesabuintei!

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care taxeaza deciziile liderilor europeni, aratand ca guvernele nu-si pot permite generalizarea introducerii starii de urgenta,.

Traian Basescu, declaratie scandaloasa: Pe Olguta Vasilescu o vreau batuta!

Traian Basescu a declarat ca desi respecta femeile, o vrea pe Lia Olguta Vasilescu batuta. Dupa un ras copios, fostul presedinte a precizat ca in alegeri. Declaratia halucinanta a fost.

Reactia furibunda a lui Traian Basescu dupa ce a fost denuntat la DNA

Mafia spaguitorilor a devenit mafia denuntatorilor! Spre deliciul opiniei publice si veselia DNA care poate aresta cel putin cate un politician pe zi. Pun o singura intrebare sefei DNA: cum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )