Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, declaratii la ora 18.00.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, declaratii la ora 18.00.

Presedintele Traian Basescu face, vineri, declaratii de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Citeste si: UPDATE. Basescu: Documentele prezentate de Rosca Stanescu sunt false. Stolojan: O porcarie Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Iesirea sefului statului vine in contextul in care in aceste zile are loc Consiliul National al PSD. Presedintele va discuta cel mai probabil pe marginea acuzatiilor lansate de liberalul Sorin Rosca-Stanescu, dar si despre afirmatiile premierului Victor Ponta, potrivit caruia Romania nu va mai fi reprezentata la Bruxelles perioada de un an.

Traian Basescu, declaratii de presa, la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu va sustine vineri, la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

LIVE TEXT Traian Basescu: Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si TVR/ Rog public Guvernul sa analizeze posibilitatea de a renegocia obligatiile asumate cu FMI

Presedintele Traian Basescu va sustine vineri, la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

LIVE VIDEO Traian Basescu, in direct de la Cotroceni:Se fac achizitii nesabuite la TVR

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Iesirea sefului statului vine in contextul in care in aceste zile are loc Consiliul National al PSD. Presedintele va discuta cel mai probabil pe marginea acuzatiilor lansate de liberalul Sorin Rosca-Stanescu, dar si despre afirmatiile premierului Victor Ponta, potrivit caruia Romania nu va mai fi reprezentata la Bruxelles perioada de un an.

Traian Basescu: Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si Televiziunea Romana

Presedintele Traian Basescu a lansat un avertisment public vineri seara acuzand actuala putere ca incearca sa creeze un monopol pe audiovizual, care sa includa Televiziunea Romana si radioul public.

Traian Basescu: Suspectez Guvernul si majoritatea parlamentara ca tinta e TVR si radioul. Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si Televiziunea Romana

Presedintele Traian Basescu a lansat un avertisment public vineri seara acuzand actuala putere ca incearca sa creeze un monopol pe audiovizual, care sa includa Televiziunea Romana si radioul public.

Sorin Rosca Stanescu explica acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a explicat toate acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu si pentru care presedintele Romaniei l-a dat in judecata. Daca ii pun in pericol mandatul, ma intreb.

Basescu: Ponta a blocat desecretizarea arhivelor Dunarea Operativ. Arhivele Crescent nu sunt in Romania

Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni in care a vorbit despre Codul insolventei declarat neconstitutional de CCR, despre acuzatiile lui Sorin Rosca-Stanescu cu privire la finantarea Aliantei DA in 2004, despre negocierile de proasta calitate intre Guvern si FMI, dar si despre terenul cumparat de fiica sa Ioana Basescu.

UPDATE Traian Basescu, amenintat cu dosare de SRS, Victor Ponta, Adrian Nastase si oamenii lui Voiculescu/ Presedintele l-a dat in judecata pe SR Stanescu

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu lanseaza o serie de acuzatii grave la adresa presedintelui Traian Basescu, sub forma unor declaratii politice facute in Senat. SR Stanescu il acuza pe Basescu ca, in campania din 2004, ar fi spalat 7 milioane de euro, impreuna cu Theodor Stolojan. Acuzatiile vin la scurta vreme dupa ce premierul Victor Ponta il ameninta pe seful statului ca nu va pleca acasa de la Cotroceni dupa incheierea mandatului, ci la vreun tribunal pe undeva, iar Adrian Nastase afirma de ziua sefului statului ca nu ii ureaza nimic, declarandu-se convins ca va avea ceea ce merita. Jurnalistul Radu Tudor se intreaba pe blogul sau de ce tac autoritatile Parchetul General si Oficiul pentru Spalarea Banilor) si precizeaza ca FACIAS o fundatie despre care Kamikaze a scris ca este controlata de Dan Voiculescu) a facut o plangere la Parchetul General pe aceasta poveste. Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, miercuri, ca minciunile pe care Sorin Rosca Stanescu continua sa le propage in spatiul public sunt o expresie concludenta a mizeriei morale in care se zbate si anunta ca toate aceste minciuni vor face parte din procesul deja intentat de presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu, amenintat cu dosare de SRS, Victor Ponta, Adrian Nastase si oamenii lui Voiculescu

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu lanseaza o serie de acuzatii grave la adresa presedintelui Traian Basescu, sub forma unor declaratii politice facute in Senat. SR Stanescu il acuza pe Basescu ca, in campania din 2004, ar fi spalat 7 milioane de euro, impreuna cu Theodor Stolojan. Acuzatiile vin la scurta vreme dupa ce premierul Victor Ponta il ameninta pe seful statului ca nu va pleca acasa de la Cotroceni dupa incheierea mandatului, ci la vreun tribunal pe undeva, iar Adrian Nastase afirma de ziua sefului statului ca nu ii ureaza nimic, declarandu-se convins ca va avea ceea ce merita. Jurnalistul Radu Tudor se intreaba pe blogul sau de ce tac autoritatile Parchetul General si Oficiul pentru Spalarea Banilor) si precizeaza ca FACIAS o fundatie despre care Kamikaze a scris ca este controlata de Dan Voiculescu) a facut o plangere la Parchetul General pe aceasta poveste.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )