Libnet.ro
UNICEF

20:30

LIVE TEXT Traian Basescu: Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si TVR/ Rog public Guvernul sa analizeze posibilitatea de a renegocia obligatiile asumate cu FMI

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Traian Basescu: Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si TVR/ Rog public Guvernul sa analizeze posibilitatea de a renegocia obligatiile asumate cu FMI

Presedintele Traian Basescu va sustine vineri, la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si Televiziunea Romana

Presedintele Traian Basescu a lansat un avertisment public vineri seara acuzand actuala putere ca incearca sa creeze un monopol pe audiovizual, care sa includa Televiziunea Romana si radioul public.

Traian Basescu: Suspectez Guvernul si majoritatea parlamentara ca tinta e TVR si radioul. Se incearca realizarea unui monopol pe audiovizual care sa includa si Televiziunea Romana

Presedintele Traian Basescu a lansat un avertisment public vineri seara acuzand actuala putere ca incearca sa creeze un monopol pe audiovizual, care sa includa Televiziunea Romana si radioul public.

LIVE TEXT Traian Basescu: Se trece din nou la inventarea de taxe pentru a hrani aparatul bugetar, omul gras / Bugetul pentru 2014 va fi unul al stagnarii

Nu putem concepe o Romanie care se relanseaza economic fara IMM-uri. ) Imi aduc aminte anul de criza profunda 2010 cand au fost luate niste masuri extrem de dure. Ele au fost luate in asa fel incat sa nu se puna nimic suplimentar in spatele IMM-urilor. Acum se trece din nou la inventarea de taxe pentru a hrani aparaul bugetar, a declarat miercuri dimineata presedintele Traian Basescu, la un eveniment dedicat IMM-urilor, la Ateneul Roman.

LIVE VIDEO Traian Basescu, in direct de la Cotroceni:Se fac achizitii nesabuite la TVR

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Iesirea sefului statului vine in contextul in care in aceste zile are loc Consiliul National al PSD. Presedintele va discuta cel mai probabil pe marginea acuzatiilor lansate de liberalul Sorin Rosca-Stanescu, dar si despre afirmatiile premierului Victor Ponta, potrivit caruia Romania nu va mai fi reprezentata la Bruxelles perioada de un an.

Antena 3, somata de CNA din cauza unui promo care il vizeaza pe Traian Basescu

Postul de televiziune Antena 3 a primit o somatie de la Centrul National al Audiovizualului CNA) pentru un material despre mandatul Presedintelui Traian Basescu, dupa cum informeaza paginademedia. ro.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe maestrul Valerica Niculescu-Dellakeza.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de decorare a maestrului Valerica Niculescu-Dellakeza. In semn de inalta apreciere pentru intreaga sa cariera pusa in slujba artei dramatice romanesti, pentru daruirea si talentul cu care a dat viata unui lung sir de personaje, dovedind excelenta Teatrului romanesc la nivel national si international, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Ordinul National Serviciul Credincios - in grad de Cavaler maestrului Valerica .

Antena 3, somata public de CNA sa nu mai difuzeze un promo defaimator despre Traian Basescu

CNA a decis, marti, sa someze public Antena 3 sa intre in legalitate in privinta unui promo defaimator la adresa presedintelui Traian Basescu si in privinta unui avertisment postat pe ecran, potrivit caruia Antena 3 este un post TV supus represiunii, transmite Mediafax.

Traian Basescu: S-a trecut din nou la lucrarea in favoarea omului gras - statul. Se inventeaza taxe si impozite pentru a hrani aparatul bugetar

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri dimineata, in cadrul unui forum pe economie, ca intreprinzatorii autohtoni sunt baza cresterii economice din Romania, si nu investitorii straini, care pot sa.

Live TEXT Basel - Steaua: 0-1 GOOOOL Piovaccari!.

Steaua Bucuresti intalneste in aceasta seara, in deplasare, echipa elvetiana FC Basel, in cea de a patra etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi joaca in aceasta seara, incepand cu ora 21. 45, ultima sansa de a ramane in cursa de calificare in fazele superioare ale competitiilor europene, din primavara. Meciul este transmis la tv sau livetext pe romanialibera. ro. Live TEXT Basel - Steaua 21:45 Difuzare TV: Digi Sport1, Dolce Sport1; livetext: romanialibera. ro) FC Basel - .

LIVE TEXT Mii de profesori au pornit in mars de la Guvern spre Palatul Parlamentului. Oamenii scandeaza: Fara educatie, moare orice natie! si Scoala n-are rost, guvernul te vrea prost!

Sindicalistii din invatamant au inceput in jurul orei 11:00 un amplu miting in Piata Victoriei, principala solicitare a membrilor Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) fiind alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Mitingul de la Guvern s-a desfasurat pana la 12:00, dupa care sindicalistii au plecat in mars spre Parlament. In multime sunt si manifestanti care participa constant la protestele fata de proiectul Rosia Montana, unii chiar dintre cei care conduc marsurile si transmit mesaje de la portavoce. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante evenimente de la protest. Intra in articol pentru a vedea FOTOGTRAFII din timpul mitinguluiOra 12:12: Protestatarii au inceput marsul spre Palatul Parlamentului. In capul coloanei sunt sindicalisti care formeaza urmatorul mesaj cu literele de pe tricouri: Salvati educatia! Ora 12:10 Reprezentanti ai FSLI se vor intalni la sediul Guvernului cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, cu ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pana, si cu Corneliu Calota, consilier al prim-ministrului, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Executivului, Mirel Palada. Ora 12:06: De la tribuna se anunta ca Simion Hancescu, liderul FSLI, depune la Guvern in acest moment apelul sindicalistilor. Se anunta incheierea mitingului din Piata Victoriei si inceperea marsului spre Piata ConstitutieiOra 12:01: De la tribuna se anunta ca sunt 9. 000 de oameni in Piata Victoriei la protestOra 11:53: Printre scandari: Scoala n-are rost, guvernul te vrea prost!Ora 11:47: Oamenii scandeaza: Nu vrem indexare, vrem salarizare!, Rusine sa va fie!, Hotii!. Protestul continua cu luari de cuvant de la tribuna. In acest moment, in Piata Victoriei sunt in jur de 5. 000 de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )