Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu despre actuala guvernare: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu despre actuala guvernare: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama. continuă pe Wall-Street Ro

Actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, astazi, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului.

Basescu despre guvernarea PSD: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului.

Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente. Basescu ataca PSD pentru modificarile fiscale

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa guvernantilor pentru deciziile lor din sedinta de guvern de miercuri in care au facut mai multe modificarile fiscale. intr-adevar este o revoluti.

Orban: Actuala guvernare risca sa arunce Romania intr-o catastrofa energetica

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, retragerea de pe ordinea de zi a motiunii simple depusa de liberali, intitulata Romania in bezna, PSD si ALDE fura curent, pe motiv ca aceasta contine solicitari imperative catre premier, a anuntat, ieri, Ioana Bran, secretar al Camerei.

Basescu, despre revolutia fiscala: Asistam la un spectacol riscant si mincinos, in care ei spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut

Liderul PMP Traian Basescu a calificat sambata revolutia fiscala drept un spectacol riscant si mincinos in care PSD si Guvernul spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut si minciunile din campania electorala ceea ce se va rasfrange asupra populatiei. Fostul presedinte a declarat ca Romania este jucata si lasata in seama hazardului.

Traian Basescu, in 2011, despre Regele Mihai: A fost sluga la rusi. De ce era atacat fostul monarh al Romaniei

Traian Basescu, presedinte al Romaniei in perioada 2004-2014, declara, intr-un interviu din iunie 2011, ca abdicarea din decembrie 1947 nu a fost un act patriotic, ci doar a aratat ca Regele Mihai a fost sluga la rusi. Peste ani, acelasi presedinte va fi vazut drept una dintre persoanele vinovate de retragerea titlului de Principe al Romaniei pe care il detinea Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Guvernul i-a facut cadou lui Traian Basescu un birou

Pentru ca este fost sef de stat, Traian Basescu a primit, prin Ordonanta de Urgenta, un birou, cu tot cu consilier si secretar. Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, o hotarare privind schimbarea regimului juridic al unui imobil si pentru atribuirea destinatiei acestuia ca resedinta pentru persoanele care au avut calitatea de sef al statului roman.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )