Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei. continuă pe Adevărul

Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic.

Traian Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu privind ascultarea convorbirilor telefonice: O prostie / Despre femei, numai de bine

Traian Basescu a catalogat drept o prostie acuzatiile lansate recent de fosta sa purtatoare de cuvant, care a spus recent ca ex-presedintele avea acces la orice convorbire telefonica isi dorea, ba mai mult decat atat, se faceau ascultari in ideea ca poate-poate iese ceva.

Traian Basescu, atac la Dacian Ciolos: Se face ca nu vede...

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe.

Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu: Niciodata n-am ascultat vreo caseta cu inregistrari. E o prostie

Fostul presedinte Traian Basescu a respins, mircuri seara, acuzatiile lansate de fosta sa consiliera, Adriana Saftoiu, intr-un articol publicat pe Adevarul. ro, in care sustine ca fostul sef de stat a ascultat inregistrarile unor convorbiri dintre ea si un lider PD.

Basescu, despre zvonurile privind o intelegere politica cu UNPR

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat miercuri ca este exclusa o intelegere politica intre UNPR si partidul pe care il conduce, precizand ca zvonurile din spatiul public in acest sens sunt minciuni staliniste, transmite Agerpres.

MP isi stabileste maine candidatii la Primariile din Bucuresti. Traian Basescu ar putea sa-si anunte candidatura la Primaria Capitalei

Consiliul Director al Miscarii Populare se reuneste, sambata, pentru a valida candidaturile la Primariile din Bucuresti. Fostul presedinte Traian Basescu nu s-a decis inca daca isi va anunta, in cadrul sedintei de maine, candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din partid.

Cat i-au costat pe romani mandatele lui Traian Basescu. Suma este uriasa

Traian Basescu a cheltuit in 10 ani de mandat pe mese de protocol, flori si deplasari in tara si in strainatate aproximativ 14 milioane de euro. Cei mai multi bani au fost alocati din bugetul public.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )