Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu, atac la Dacian Ciolos: Se face ca nu vede...

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la Dacian Ciolos: Se face ca nu vede...

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

Basescu, atac la ministrii Toba si Curaj

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos se va compromite pentru ca ii are alaturi in Guvern pe Petre Toba si pe Adrian Curaj .

Ce a declarat Dacian Ciolos dupa intrevederea cu ministrul Transporturilor

Ministerul Transporturilor pregateste mai multe acte normative pentru a debloca procesul de avizare care intarzie foarte multe proiecte, a transmis, vineri, premierul Dacian Ciolos. Totodata, premierul a vorbit si despre relicitarea contractului pentru Autostrada Sibiu - Pitesti.

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta eliberat din functie de catre Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia de eliberare a colonelului Nicolae Cornea din fruntea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, aceasta fiind publicata in Monitorul Oficial joi dupa-amiaza.

Traian Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu privind ascultarea convorbirilor telefonice: O prostie / Despre femei, numai de bine

Traian Basescu a catalogat drept o prostie acuzatiile lansate recent de fosta sa purtatoare de cuvant, care a spus recent ca ex-presedintele avea acces la orice convorbire telefonica isi dorea, ba mai mult decat atat, se faceau ascultari in ideea ca poate-poate iese ceva.

MP isi stabileste maine candidatii la Primariile din Bucuresti. Traian Basescu ar putea sa-si anunte candidatura la Primaria Capitalei

Consiliul Director al Miscarii Populare se reuneste, sambata, pentru a valida candidaturile la Primariile din Bucuresti. Fostul presedinte Traian Basescu nu s-a decis inca daca isi va anunta, in cadrul sedintei de maine, candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din partid.

Cat i-au costat pe romani mandatele lui Traian Basescu. Suma este uriasa

Traian Basescu a cheltuit in 10 ani de mandat pe mese de protocol, flori si deplasari in tara si in strainatate aproximativ 14 milioane de euro. Cei mai multi bani au fost alocati din bugetul public.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )