Libnet.ro
UNICEF

15:15

Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu: Niciodata n-am ascultat vreo caseta cu inregistrari. E o prostie

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu: Niciodata n-am ascultat vreo caseta cu inregistrari. E o prostie

Fostul presedinte Traian Basescu a respins, mircuri seara, acuzatiile lansate de fosta sa consiliera, Adriana Saftoiu, intr-un articol publicat pe Adevarul. ro, in care sustine ca fostul sef de stat a ascultat inregistrarile unor convorbiri dintre ea si un lider PD. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu privind ascultarea convorbirilor telefonice: O prostie / Despre femei, numai de bine

Traian Basescu a catalogat drept o prostie acuzatiile lansate recent de fosta sa purtatoare de cuvant, care a spus recent ca ex-presedintele avea acces la orice convorbire telefonica isi dorea, ba mai mult decat atat, se faceau ascultari in ideea ca poate-poate iese ceva.

T. Basescu, despre demisia procurorului general: a fost un moment de slabiciune

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat luni ca Tiberiu Nitu a demisionat din functie intr-un moment de slabiciune, dupa ce, pe acelasi subiect, fostul sef al statului a opinat ca gestul renuntarii la functia de procuror general s-a produs ca urmare a unei presiuni publice inutile in legatura cu acuzatiile privind utilizarea coloanei oficiale de catre acesta.

Basescu, despre zvonurile privind o intelegere politica cu UNPR

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat miercuri ca este exclusa o intelegere politica intre UNPR si partidul pe care il conduce, precizand ca zvonurile din spatiul public in acest sens sunt minciuni staliniste, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )