Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu, fotografiat la mare alaturi de lideri ai PMP: Presedintele, intr-un tricou inscriptionat Vote for PMP (FOTO)

B1 B1,
Traian Basescu, fotografiat la mare alaturi de lideri ai PMP: Presedintele, intr-un tricou inscriptionat Vote for PMP (FOTO)

Traian Basescu se afla la vila de protocol de la Neptun, impreuna cu sotia sa, unde petrec minivacanta de 1 Mai. Fiind la inceput de campanie electorala, Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii de. continuă pe B1

Traian Basescu a plecat la mare de 1 mai

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, au ajuns aseara la vila de protocol de la Neptun, unde isi vor petrece sfarsitul de saptamana.

Traian Basescu, la mare cu Elena Udrea

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, au ajuns aseara la vila de protocol de la Neptun, unde isi vor petrece sfarsitul de saptamana.

VIDEO Vasile Blaga: Presedintele Traian Basescu este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploiesti ca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu este un sustinator al PMP in campania pentru europarlamentare pentru ca presedintele este cetatean roman si poate sa sprijine pe oricine. Blaga a mai spus, insa, ca de fiecare data cand Traian Basescu a fost in dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alaturi.

Traian Basescu recomanda un singur candidat de dreapta la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat ca partidele de dreapta trebuie sa stabileasca niste criterii in cursul lunii iunie, iar din iulie sa spuna: acesta este candidatul aliantei, adaugand ca, daca i se va cere, se va implica in aceste.

Traian Basescu, fotografii pe plaja cu Elena Udrea, sotia sa si membri PMP

Presedintele Traian Basescu s-a fotografiat pe plaja cu mai multi membri ai Partidului Miscarea Populara precum si cu sotia sa, purtand un tricou pe care scrie Vote for PMP.

Traian Basescu face campanie partidului Elenei Udrea. Adrian Ursu: E un gest ostentativ pe care il comite tocmai pentru ca stie ca i se permite

Presedintele Traian Basescu incalca flagrant constitutia Romaniei. Aflat la Neptun, Traian Basescu s-a fotografiat cu mai multi membri ai PMP, purtand un tricou care indeamna romanii sa voteze partidul sau.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Presedintele Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat astazi, de la ora 11. 00, la emisiunea Evenimentul Zilei. Seful statului va vorbi despre alegerile europarlamentare din 25 mai, despre eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Cristian Diaconescu, despre ultimele evolutii din Ucraina, dar si despre imixtiunea politicului in Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )