Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu, despre George Maior: Unul din omenii care poate aspira la orice functie in stat, PSD-ist luminat

B1 B1,
Traian Basescu, despre George Maior: Unul din omenii care poate aspira la orice functie in stat, PSD-ist luminat

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca directorul SRI, George Maior este unul din omenii care. continuă pe B1

Traian Basescu, despre noul Guvern: Avem o problema de constitutionalitate. Corect ar fi ca Ponta sa-si depuna mandatul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca exista o problema de constitutionalitate in.

Traian Basescu: Nu il mai desemnez din nou pe Ponta premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca modificarea programului de guvernare inseamna ca premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, mentionand: Daca premierul.

VIDEO Traian Basescu: USL s-a spart, mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu voi da drumul cu dubii de constitutionalitate unui Guvern, ma voi adresa CCR. / Plus: De ce spune Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce Victor Ponta nu are c

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca exista o problema de constitutionalitate in legatura cu noul Guvern USD - UDMR pe care Victor Ponta vrea sa il treaca prin Parlament si exista posibilitatea sa conteste Guvernul Ponta 3 la CCR. Seful statului a explicat ca USL, care a obtinut 50% la alegerile parlamentare si a facut ca Victor Ponta sa fie desemnat premier in decembrie 2012, fara sa mai fie chemate atunci si alte formatiuni la Palatul Cotroceni pentru consultari privind desemnarea sefului Guvernului, nu mai exista, caz in care ar fi normal ca Victor Ponta sa depuna mandatul de premier. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri, arata seful statului. In plus, spune Basescu, pe tot parcursul programului de guvernare aprobat de Parlament se vorbeste de USL, iar acum unul din partidele de la USL a iesit de la guvernare. Lucrurile sunt complicate, obiectivul meu nu este sa sicanez, ci sa instalez un Guvern constitutional. Luni voi avea discutii serioase cu oameni de specialitate, inclusiv cu Directia mea Juridica, care analizeaza aceasta problema de vineri.

VIDEO Traian Basescu: USL s-a spart, mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu voi da drumul cu dubii de constitutionalitate unui Guvern, ma voi adresa CCR. / Plus: De ce spune Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce crede ca nici Ponta,

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca exista o problema de constitutionalitate in legatura cu noul Guvern USD - UDMR pe care Victor Ponta vrea sa il treaca prin Parlament si exista posibilitatea sa conteste Guvernul Ponta 3 la CCR. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri, arata seful statului. In plus, spune Basescu, pe tot parcursul programului de guvernare aprobat de Parlament se vorbeste de USL, iar acum unul din partidele de la USL a iesit de la guvernare. Lucrurile sunt complicate, obiectivul meu nu este sa sicanez, ci sa instalez un Guvern constitutional. Luni voi avea discutii serioase cu oameni de specialitate, inclusiv cu Directia mea Juridica, care analizeaza aceasta problema de vineri.

Traian Basescu: Mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu vreau, dupa ce este cel mai corupt Guvern de dupa Revolutie, sa il mentin la putere impotriva Constitutiei. / Plus: De ce spune Traian Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce Victo

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, in legatura cu noul Guvern USD - UDMR, ca Mi se parea normal ca intr-o asemenea situatie premierul sa depuna mandatul si sa spuna: domnule presedinte, trebuie sa alcatuim un nou Guvern. ) Nu ma intereseaza sa fac un joc politic din asta, ma intereseaza sa nu creez un precedent neconstitutional. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri.

Traian Basescu: Cel mai corect este ca premierul sa depuna mandatul si sa alcatuim un nou Guvern

Traian Basescu este invitatul B1 TV din aceasta seara, unde vorbeste despre problemele din Ucraina, unde Rusia a trimis trupele sale in Peninsula Crimeea, dar si despre disputele politice din tara.

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Basescu, despre Elena Udrea: Ce sa ii fac, daca e blonda si atrage atentia?

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica, la Pro TV, despre viitorul sau politic, pe care il vede legat de soarta Partidului Miscarea Populara. in ce priveste liderii PMP, presedintele a admis ca Elena Udrea este mai vizibila decat actualul presedinte al formatiunii, Eugen Tomac.

Udrea: Rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa lui Traian Basescu.

Tandemul Boc presedinte - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant, a sustinut deputatul Elena Udrea, duminica, la Buzau, conform Agerpres. Ea spune ca rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa presedintelui Traian Basescu. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Am vazut tandemul Basescu-Boc, presedinte respectiv premier, si a fost un tandem care a facut performanta pentru Romania. Traian Basescu este un om extrem .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )