Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara. continuă pe România Liberă

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc.

Traian Basescu: Iohannis e un castig pentru Guvern, iar de data asta nu a mai fost facut aranjamentul la Grivco

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca intrarea lui Klaus Iohannis in Guvern ar fi un castig pentru cabinetul lui Ponta. Basescu a mai declarat ca.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

Basescu, despre semnarea acordului cu FMI: Cred ca domnul Ponta viseaza frumos, probabil ca asta i-a spus Medvedev la Soci

Presedintele Traian Basescu arunca in aer promisiunile facute de premierul Victor Ponta in legatura cu semnarea memorandumului cu Fondul Monetar International. Desi premierul declarase nu cu mult timp in.

Traian Basescu: UE are intotdeauna o moneda cu doua fete, pe una scrie Justitie, iar pe revers scrie 'nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei'. Aici e problema in Uniunea asta

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Ankara, ca Romania nu a reusit inca sa stinga observatiile Uniunii Europene la capitolul Justitie pentru ca UE are o moneda cu doua fete, pe una scriind Justitie, iar pe cealalta nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei. Seful statului a sfatuit autoritatile de la Ankara sa deschida cat mai multe capitole de negociere in vederea aderarii la Uniunea Europeana, primul fiind cel al Justitiei, deosebit de sensibil in viziunea UE pentru ca nu e suficient sa ai legile si institutiile cerute de UE, ele trebuie sa si functioneze convingator si sa creeze sentimentul ca antireforma e imposibila, deci progresul e ireversibil. Romania aici a avut probleme, cu fluctuatiile. Nu am reusit sa convingem ca procesul e ireversibil.

Jose Manuel Barroso se va intalni cu Traian Basescu pe 14 februarie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se va intalni la data de 14 februarie, la Bruxelles, cu presedintele Traian Basescu, se arata in agenda liderului european publicata vineri. De asemenea,.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Klaus Iohannis, despre criticile liderilor PSD: Cand o sa imi zica Ponta ca nu pot fi vicepremier o sa raspund

Klaus Iohannis a declarat, vineri, cu privire la criticile unor lideri PSD potrivit carora el nu trebuie sa fie si vicepremier, ca acestea sunt niste pareri exprimate probabil asa, la proaspat. Potrivit.

Klaus Iohannis, despre injumatatirea ratelor la credite: Nu e o masura liberala. Surprinderea mea e ca nu a fost discutata in partid

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis si-a criticat colegul de partid, pe vicepremierul Daniel Chitoiu. Primarul Sibiului a declarat, miercuri seara, ca masura injumatatirii ratelor la credite pentru cei cu.

Klaus Iohannis, despre injumatatirea ratelor la credite: Nu e o masura liberala. Surprinderea mea e ca nu a fost discutata in partid (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis si-a criticat colegul de partid, pe vicepremierul Daniel Chitoiu. Primarul Sibiului a declarat, miercuri seara, ca masura injumatatirii ratelor la credite pentru cei cu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )