Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice. continuă pe Hotnews

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Klaus Iohannis, despre criticile liderilor PSD: Cand o sa imi zica Ponta ca nu pot fi vicepremier o sa raspund

Klaus Iohannis a declarat, vineri, cu privire la criticile unor lideri PSD potrivit carora el nu trebuie sa fie si vicepremier, ca acestea sunt niste pareri exprimate probabil asa, la proaspat. Potrivit.

Klaus Iohannis, despre injumatatirea ratelor la credite: Nu e o masura liberala. Surprinderea mea e ca nu a fost discutata in partid

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis si-a criticat colegul de partid, pe vicepremierul Daniel Chitoiu. Primarul Sibiului a declarat, miercuri seara, ca masura injumatatirii ratelor la credite pentru cei cu.

Klaus Iohannis, despre injumatatirea ratelor la credite: Nu e o masura liberala. Surprinderea mea e ca nu a fost discutata in partid (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis si-a criticat colegul de partid, pe vicepremierul Daniel Chitoiu. Primarul Sibiului a declarat, miercuri seara, ca masura injumatatirii ratelor la credite pentru cei cu.

PNL ii propune lui Klaus Iohannis sa intre in Guvern

Liderii PNL i-au propus primarului Sibiului, Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte al partidului, sa intre in Guvern, au declarat surse liberale pentru Mediafax. in sedinta BPNal PNL se discuta despre postul.

Klaus Iohannis, un viitor ministru de Interne cercetat de DNA si in procese cu ANI.

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru postul de ministru de Interne, a fost in centrul mai multor scandaluri. Cea mai veche acuzatie dateaza de pe vremea cand acesta ocupa functia de inspector scolar, presa aratand ca Iohannis ar fi fost implicat in trafic de copii. Astfel, actualul primar al Sibiului ar fi intermediat, pentru cetateni americani si canadieni, mai multe adoptii de copii din judetul Sibiu, despre care nu se mai stie nimic. Un alt scandal in care a aparut numele lui Iohannis este .

Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la Bucuresti pentru ciolan. Este un om de paie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seara propunerea lui Klaus Iohannis la MAI, aratand ca acesta mai bine ar fi ramas la Sibiu pentru a fi Dumnezeul localnicilor, decat sa vina la Bucuresti pentru.

Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

Propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier, crede deputatul Elena Udrea. De altfel, intreaga opozitie este de parere ca PNL incearca o strategie de a iesi din umbra PSD-ului.

Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier. S-ar schimba structura Guvernului

Ministrul Marilor Proiecte Dan Sova a afirmat, vineri, intr-o interventie telefonica la Esential ca, potrivit unor chestiuni de natura tehnica, Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier in contextul actual, el.

Dan Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice. Este de discutat si problema legalitatii ocuparii concomitente a functiei de ministru si de primar

Ministrul Dan Sova afirma ca liberalul Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice, deoarece acest lucru ar presupune schimbarea structurii guvernului si un vot de incredere in Parlament, ceea ce ar putea genera o noua perioada de instabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )