Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu despre PMP: Este un copil prematur, dar prematurii, stiti bine, sunt extrem de inteligenti

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu despre PMP: Este un copil prematur, dar prematurii, stiti bine, sunt extrem de inteligenti

Presedintele Traian Basescu a afirmat, la Cluj, ca el a pus bazele Fundatiei Miscarea Populara si ca aceasta a nascut prematur un copil, Partidul Miscarea Populara. Seful statului a tinut sa sublinieze ca prematurii sunt foarte inteligenti. continuă pe Adevărul

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara.

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc.

Traian Basescu, despre relatia cu Emil Boc: Am fost doi parteneri extraordinari. Am avut curaj cu premierul sa luam tara in spate si sa o trecem impreuna printr-un an si jumatate prin criza

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, dupa ce primarul municpiului Cluj-Napoca a anuntat ca a decis sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara, ca a avut o relatie foarte buna cu acesta in perioada in care a ocupat functie de prim-ministru. Am fost doi parteneri extraordinari in momente in care tara avea nevoie de doi barbati care sa isi asume trecerea prin criza, a declarat presedintele, adaugand ca la acea vreme a avut curaj, cu premierul Emil Boc, sa ia tara in spate si sa o treaca prin criza.

Dupa intalnirea cu Traian Basescu, liderii PMP s-au fotografiat. Udrea: A fost o seara intre prieteni care au lucrat impreuna, care vor mai lucra impreuna

Mai multi consilieri locali si judeteni ai PDL, primari democrat-liberali, fostul ministru Teodor Paleologu au venit, sambata seara, la un hotel din Cluj-Napoca unde este cazat presedintele Traian Basescu, pentru a lua cina cu acesta.

Ce ii sfatuieste Traian Basescu pe membrii PMP: Nu atacati PDL, nu el este adversarul

Inainte sa plece de la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, organizata la Cluj, seful statului i-a indemnat pe membrii Partidului Miscarea Populara PMP) sa nu atace PDL fiindca nu cei din PDL sunt dusmanii lor.

Traian Basescu: Partidul Miscarea Populara este un copil prematur al fundatiei

Partidul Miscarea Populara e un copil prematur al fundatiei Miscarea Populara, e de parere Traian Basescu, dar prematurii sunt extrem de inteligenti, a tinut sa puncteze presedintele. Seful.

VIDEO Presedintele PMP la Cluj: Romanii au doua repere importante: Traian Basescu si Emil Boc

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a participat la dezbaterea despre statul de drept organizata la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Acesta a afirmat ca presedintele statului, Traian Basescu, si primarul Clujului, Emil Boc, constituie doua repere pentru romani.

Basescu: Membrii PMP sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui, facand apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala.

Emil Boc, dupa intalnirea cu Traian Basescu: S-a facut putina politica. A fost o discutie intre parteneri, pentru ca adversarul nu e inauntru, ci la USL

Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, a declarat, sambata seara, la sfarsitul intalnirii dintre Traian Basescu si liderii Partidului Miscarea Populara PMP), ca s-au purtat discutii ca intre parteneri, principalul adversar nefiind inauntru, ci dincolo, adica la USL, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )