Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu, despre ramanerea ALDE la guvernare: Tariceanu ar fi plecat, dar pleca singur, aici a fost marea problema (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre ramanerea ALDE la guvernare: Tariceanu ar fi plecat, dar pleca singur, aici a fost marea problema (VIDEO)

Traian Basescu a oferit, marti seara, un scenariu nou privind decizia ALDE de a ramane in coalitia de guvernare alaturi de PSD. Fostul presedinte a sustinut ca Tariceanu voia sa iasa de la guvernare si. continuă pe B1

Traian Basescu, despre intalnirea dintre Iohannis si Trump: Cred ca subiectul zero va fi energia Statele Unite lupta mai mult decat UE pentru independenta energetica fata de Rusia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, ca principala tema a discutiilor pe care Klaus Iohannis le va purta cu Donald Trump in intalnirea de marti seara de la.

Dancila, despre iesirea ALDE de la guvernare: ,,Este un calcul politic

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca daca ALDE va decide iesirea de la guvernare va cauta so.

Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si din ce. Fosta consiliera a lui Traian Basescu traieste in lux

Elena Udrea a pierdut, cel putin fizic, conexiunea cu domeniul afacerilor cat timp a stat inchisa in Costa Rica. Astfel, acum, multa lume se intreaba din ce isi castiga banii fostul ministru si mai ales din ce, in special dat fiind ca nu mai detine nicio functie. Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si .

VICTOR PONTA: Dancila mi-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare si sustine ca discutiile au esuat din cauza sefei social-democratilor.

Istoricul Marius Oprea: Traian Basescu este Petrov. Nimic din ce a spus sau a mimat ca face, nu mai rezista

IstoriculMarius Opreareactioneaza la dezvaluirile despre colaborarea lui TraianBasescucu Securitatea. in Apuseni, unde am fost cu fiul meu, am reusit sa-mi stric parte din vacan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )