Libnet.ro
UNICEF

13:01

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia

B1 B1,
Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin. continuă pe B1

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia (VIDEO)

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Traian Basescu, catre Calin Popescu Tariceanu: Sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras

Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de.

Inima zburdalnica; sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras

Presedintele Traian Basescu l-a indemnat, in aceasta seara, pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Vezi atasat DOCUMENTUL OFICIAL in care Calin Popescu Tariceanu enunta motivele pentru care Traian Basescu trebuie suspendat.

Antonescu, despre suspendare: Numar de circ modest, Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un numar de circ destul de modest si ca Tariceanu va constata ca si PSD si Victor Ponta nu sustin suspendarea.

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost terminata. Urmeaza semnaturile

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este gata, iar de maine senatorii si deputatii o vor putea semna. Calin Popescu Tariceanu, initiatorul procedurii, trebuie sa stranga cel putin o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )