Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

B1 B1,
Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a. continuă pe B1

Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine, el adaugand ca in campanie are capacitate uriasa de revitalizare, scrie Mediafax.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

PSD ia in calcul o noua suspendare a presedintelui Basescu. Madalin Voicu: Opiniile si ambitiile sale dauneaza sanatatii nationale

Social-democratii discuta in interiorul partidului despre suspendarea lui Traian Basescu. Anuntul a fost facut de deputatul Madalin Voicu, in editia de joi a emisiunii Esential, de la Antena 3. Liderii PSD.

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica.

Ponta: in cea mai rea varianta pentru Romania, ultima zi in care Traian Basescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, adaugand ca daca Tariceanu vine cu.

Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment

Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment, sustine presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Exista motive pentru inceperea procedurilor de suspendare, pentru ca presedintele.

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

DIICOT verifica afacerile ginerelui lui Traian Basescu, Radu Pricop

DIICOT verifica afacerile ginerelui lui Traian Basescu, Radu Pricop. Potrivit sursazilei. ro, este vorba despre dosarul Mosia Bratienilor, in care Pricop este deja urmarit penal de Parchetul general pentru fals.

Basescu, despre mandatul cu care merge la summitul NATO: Am aprobat prezenta avioanelor de lupta NATO

Presedintele Traian Basescu a explicat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, care sunt hotararile adoptate in cadrul sedintei, vorbind astfel despre mandatul cu care merge joi si vineri la summitulNATO.

Traian Basescu, chemat in instanta, ca martor in procesul fratelui sau. Procesul lui Mircea Basescu incepe luni

Traian Basescu ar putea fi chemat ca martor in procesul fratelui sau, scrie Ring. Avocatul Pavel Abraham a declarat ca va cere din nou audierea presedintelui, de data asta in instanta. Asta dupa ce cererea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )