Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre viitorul Codrutei Kovesi: Eu am o spaima... (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre viitorul Codrutei Kovesi: Eu am o spaima... (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, cel mai probabil, Laura Codruta Kovesi va ramane la conducerea DNA pana la finalul. continuă pe B1

Basescu despre plecarea lui Kovesi: Am o spaima de ceea ce vine dupa ea

Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca, probabil, Laura Codruta Kovesi va ramane la conducere.

Traian Basescu: S-au ascultat inregistrarile si s-a vazut ca nu corespund stenogramele DNA

Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca inregistrarile din procesul ginerelui sau au fost reas.

Traian Basescu, anunt suprinzator: A inceput Unirea cu Republica Moldova!

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook, in care atrage atentia ca a inceput Unirea Republicii Moldova cu Romania. Fostul presedinte a dat ca sigura informatia, deoarece 34 de localitati din.

Traian Basescu: A iNCEPUT UNIREA! Alooooo! Palatul Cotroceni, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului! Se aude?

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat sambata, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania. A inceput.

Sergiu Mocanu: Doar Vlad Plahotniuc decide daca va avea Traian Basescu cetatenia moldoveneasca sau nu

Presedintele Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca anume liderul PDM, Vlad Plahotniuc, este cel care decide daca Traian Basescu isi va pastra cetatenia moldoveneasca sau nu.

GATA! S-A TERMINAT! Tudorel Toader a luat DECIZIA in privinta Codrutei Kovesi! Va face anuntul PUBLIC, astazi, la ora ...

Toata lumea astepta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, proaspat intors din Japonia, sa faca marele anunt, acela al deciziei pe care au luat-o in privinta Laurei Codruta Kovesi. Potrivit unor.

Audiente prezidentiale: Peste 1,8 milioane de romani s-au uitat la posturile de stiri in timpul conferintei de presa a Codrutei Kovesi.

Conferinta de presa a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a tinut miercuri seara pe posturile de stiri peste 1,8 milioane de romani, potrivit datelor de audienta consultate de HotNews. ro. Comparativ, audienta a depasit-o cu putin pe cea atrasa de B1, in noiembrie 2014, cu a doua dezbatere Iohannis-Ponta de la prezidentiale si s-a ridicat la circa jumatate din cea atrasa de toate posturile de stiri cu prima dezbatere a prezidentiabililor din acea campanie electorala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )