Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Traian Basescu a mers vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, conform Mediafax.

Basescu a impartit flori la sediul PMP. Ce a spus despre spagile lui Udrea

Traian Basescu a impartit in aceasta dupa-amiaza flori jurnalistelor prezente la sediul din Bucuresti al PMP. Acesta a spus ca e multumit de cum merge reconstructia partidului, dovada fiind pozele cu salile.

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Tomac (PMP): Nu cred ca e cazul sa oficializam relatia intre noi si Traian Basescu printr-o adeziune

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca Traian Basescu poate merge oricand vrea la sediul PMP, inclusiv in absenta sa, adaugand ca fostul presedinte al Romaniei nu este membru PMP, dar ca nu este cazul sa fie oficializata relatia intre el si partid printr-o adeziune.

Elena Udrea loveste din nou pe Facebook

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook. Protejata lui Traian Basescu incearca sa dezminta marturiile din motivarea instantei. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca aceasta a luptat si va lupta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )