Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu, dupa Summit-ul de la Haga: Romania a avut un set de angajamente si le-a indeplinit pe toate

B1 B1,
Traian Basescu, dupa Summit-ul de la Haga: Romania a avut un set de angajamente si le-a indeplinit pe toate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca Romania si-a indeplinit toate angajamentele asumate la intalnirea precedenta de la Seul. Stire in curs de. continuă pe B1

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct.

Traian Basescu, la plecarea la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga: Romania este una dintre tarile care detin tehnologie nucleara

Presedintele TraianBasescu a anuntat, luni, inainte de plecarea la Haga, unde va participa la Summit-ul Securitatii Nucleare, ca aceasta intalnire a fost convocata de presedintele Barack Obama si ca.

Traian Basescu participa la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga

Pre and sedintele Traian Basescu va participa, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos), acesta urmand sa faca declaratii de presa in aceasta dimineata inainte de plecare, si marti, la finalul summit-ului.

Traian Basescu, la Haga: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca actualul context regional confirma faptul ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este de.

VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Presedintele Traian Basescu a sustinut marti dimineata o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, in care a prezentat concluziile discutiilor. Seful statului a afirmat, in acest context, ca uraniul ars in reactoarele de la Centrala Nucleara de la Cernavoda devine extrem de radioactiv, din care s-ar putea fabrica mici sau mari bombe nucleare, echipamente extrem de periculoase pentru oameni, daca Romania nu ar avea securitatea necesara. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune video.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu, la Haga: Riscul de atac cibernetic pe sistemele de comanda e un risc real

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO LIVE .

Basescu, la Summitul de la Haga: Romania, a treia tara care a returnat combustibilul nuclear.

Presedintele Traian Basescu a participat, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos). Principalele declaratii ale presedintelui, in format LIVE TEXT, dupa Summit: - Romania a avut un set de angajamente in privinta sectorului nucelar. Romania, a treia tara care a returnat combustibilul nuclear. -Multi nu-si dau seama de importanta existentei intregului ciclu nuclear intr-o tara. Romania detine acest ciclu. - Romania va primi in 2016 o misiune .

Basescu, inainte de plecarea la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga: Romania detine ...

Presedintele Traian Basescu participa, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos), relateaza Mediafax. Principalele declaratii ale presedintelui inainte de plecarea la Haga, in format LIVE TEXT: - Principalul obiectiv al summit-ului este combaterea terorismului nuclear. - Din punct de vedere al Romaniei, este foarte important, pentru ca Romania este una dintre cele 32 de state, la nivel nuclear, care detine tehnologia intregului ciclu nuclear. - Cel .

LIVE TEXT. Basescu, inainte de plecarea la Summit-ul Securitatii Nucleare de la ...

Presedintele Traian Basescu participa, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos), relateaza Mediafax. Declaratii, in format LIVE TEXT: - Principalul obiectiv al summit-ului este combaterea terorismului nuclear. - Dpdv al Romaniei este foarte important, pentru ca Romania este una dintre cele 32 de state, la nivel nuclear, care detine tehnologia intregului ciclu nuclear. - Cel mai important lucru care trebuie facut in activitatile nucleare este .

Basescu pleaca luni la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga.

Presedintele Traian Basescu va participa, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos), relateaza Mediafax. Presedintele va sustine o declaratie de presa luni, la ora 9. 45, la Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea la Haga. Seful statului va participa, la Haga, la Sesiunea de deschidere a Summit-ului Securitatii Nucleare si la Sesiunea plenara a Summit-ului Securitatii Nucleare. In cursul serii de luni, Traian Basescu va .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )