Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Elena Udrea n-ar fi vandut PDL. Vasile Blaga si-a pus slugile sa fuga cu urnele

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Elena Udrea n-ar fi vandut PDL. Vasile Blaga si-a pus slugile sa fuga cu urnele

Presedintele PMP Traian Basescu spune ca in 2013 s-a despartit de membrii PDL si nu de electoratul partidului, aratand ca Elena Udrea, daca ar fi castigat alegerile de presedinte a partiudlui in fata lui Vasile Blaga, nu ar fi vandut niciodata partidul. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, atac la fostii colegi din PDL: N-as putea spune ca ma prapadesc de dorul lor

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca ii este dor de electoratul PDL, partid de desfiintarea caruia ii face vinovati chiar pe liderii sai. imi este dor! Pe 17.

Traian Basescu, plin de sentimentalisme dupa vechiul electorat PDL. Fostul sef de stat ii critica dur pe politicienii care au dus la desfiintarea partidului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, ii critica dur, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe fostii lideri democrat-liberali Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu si Gheorghe Falca.

Traian Basescu, despre cererea DNA de urmarire penala fata de Udrea: La Kovesi functioneaza rautatea feminina

Traian Basescu a comentat, miercuri, laRomaniaTV, cererea sefei DNA de incepere a urmaririi penale fata de Elena Udrea pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita privind.

DNA cere aviz pentru extinderea anchetei in cazul Elenei Udrea. Noile acuzatii: instigare la luare de mita privind campania lui Traian Basescu

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general al Romaniei o cerere de sesizare a Camerei Deputatilor pentru un nou aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei. Cererea este facuta in dosarul in care este cercetata Ioana Biasescu, fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Elena Udrea, sfidatoare la adresa sefei DNA: De ce ar trebui sa ies din politica cand vrea doamna Kovesi? Sunt un politician de care Romania are nevoie,

Invitata la postul de televiziune B1 TV, Elena Udrea a vorbit despre ultimele acuzatii formulate de DNA in dosarul Ioanei Basescu, fiica cea mare a fostului sef de stat. Fostul ministru al Turismului este acuzat de instigare la luare de mita in campania electrorala din 2009.

DNA cere urmarirea penala pentru Elena Udrea intr-un nou dosar

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere din nou urmarirea penala pentru deputatul Elena Udrea. Este vorba de cauza mediatizata pe 22 septembrie 2016, cand Elena Udrea a fost audiata de procurori.

DNA cere aviz la Camera Deputatilor pentru Elena Udrea, suspectata de noi fapte in dosarul finantarii campaniei din 2009

DNA cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Turismului Elena Udrea, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care ar fi suspectata si de doua infractiuni de instigare la luare de mita,.

Nou dosar penal pentru Elena Udrea: Procurorii DNA cer extinderea urmarii penale in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2009 (VIDEO)

Elena Udrea a fost pusa in urma cu cateva saptamani sub control judiciar intr-un dosar penal in care procurorii cerceteaza modul in care s-a finantat campania electorala din.

Ion Cristoiu: Elena Udrea in Jurnal despre Alexandru Cautis: L-am facut acoperit al SRI

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre legatura dintre fostul ministru Elena Udrea si Alexandru Cautis, jurnalistul de la Kamikaze,.

Elena Udrea:Codruta Kovesi s-a bazat pe sprijinul lui Ioan Rus si al PSD pentru numirea sa in al doilea mandat de Procuror general

Elena Udrea o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a fost ajutata de Ioan Rus si PSD sa obtina cel de-al doilea mandat de Procuror general, informeaza Stiripesurse. ro. Era prietena cu domnul Ghita, cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )