Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea:Codruta Kovesi s-a bazat pe sprijinul lui Ioan Rus si al PSD pentru numirea sa in al doilea mandat de Procuror general

B1 B1,
Elena Udrea:Codruta Kovesi s-a bazat pe sprijinul lui Ioan Rus si al PSD pentru numirea sa in al doilea mandat de Procuror general

Elena Udrea o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a fost ajutata de Ioan Rus si PSD sa obtina cel de-al doilea mandat de Procuror general, informeaza Stiripesurse. ro. Era prietena cu domnul Ghita, cu. continuă pe B1

Pentru cine canta CucuveauaMov. Noi acuzatii lansate de Sebastian Ghita la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Razboi total intre Sebastian Ghita si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Afaceristul a facut public un presupus mesaj trimis pe e-mail de Kovesi, in 23 iulie 2012, in care ii cerea modelul de raport folosit in cazul Victor Ponta prin care a fost absolvit de acuzatia de plagiat. Mesajul ar fi fost trimis de pe o adresa secreta, numita cucuveauamov@gmail. com.

Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi ar fi comunicat cu el de pe un mail privat

Sebastian Ghita a declarat ca Laura Codruta Kovesi ar fi corespondat cu el in trecut folosind un email neoficial, cu adresa cucuveauamov@gmail. com, scrie B1 TV. Ghita a prezentat si o captura cu un presupus email de la Kovesi.

Sebastian Ghita a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu Codruta Kovesi despre cazul plagiatului: Cucuveaua mov era adresa pe care se presupune ca o folosea sefa DNA (FOTO)

Deputatul Sebastian Ghita aduce noi dovezi in autodenuntul pe care l-a facut in cazul plagiatului procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. El a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu.

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca nu este prieten cu tatal Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca nu este prieten cu tatal Laurei Codruta Kovesi. Astfel Lazar vrea sa puna capat tuturor speculatiilor potrivit carora ar avea relatii foarte apropiate cu tatal s.

Ion Cristoiu: PSD se pregateste s-o salveze a doua oara pe Codruta Kovesi!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre salvarea Laurei Codruta Kovesi de catre PSD in cazul posibilului plagiat. Asa cum am mai.

Elena Udrea, atac la adresa PNL: Este fortat de papusarii din spate sa se innoiasca

Intr-o postare de pe Facebook, Elena Udrea i-a ironizat pe liberali, care incearca sa atraga mai multe personalitati din Romania, pentru a avea mai mult succes la alegerile din.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Sebastian Ghita a venit la DNA cu bufnitele primite de la Codruta Kovesi: Sunt convins ca nu o sa-i pice bine gestul meu, dar asta simt eu, ca trebuie sa-i dau bufnitele inapoi (FOTO)

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti la sediul DNA Ploiesti cu o cutie in care avea doua bufnite ornamentale pe care sustine ca le-a primit de la Laura Codurta Kovesi. Ghita a declarat .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )