Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu, despre cererea DNA de urmarire penala fata de Udrea: La Kovesi functioneaza rautatea feminina

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre cererea DNA de urmarire penala fata de Udrea: La Kovesi functioneaza rautatea feminina

Traian Basescu a comentat, miercuri, laRomaniaTV, cererea sefei DNA de incepere a urmaririi penale fata de Elena Udrea pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita privind. continuă pe Antena3

DNA cere aviz pentru extinderea anchetei in cazul Elenei Udrea. Noile acuzatii: instigare la luare de mita privind campania lui Traian Basescu

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general al Romaniei o cerere de sesizare a Camerei Deputatilor pentru un nou aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei. Cererea este facuta in dosarul in care este cercetata Ioana Biasescu, fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Traian Basescu a prezentat, in direct, o scrisoare deschisa pentru sefa DNA: Draga Codruta, democratia si statul de drept trebuie aparate chiar si atunci cand asta inseamna sa iti aperi dusmanii (VIDEO)

Traian Basescu a prezentat duminica, in emisiunea Dosar de politician, cateva fragmente dintr-o scrisoare deschisa care ii este adresata procurorului sef al DNA, Laura Codruta.

Adrian Severin cere audierea lui Traian Basescu si a lui George Maior in dosarul sau de coruptie. Basescu mi-a spus ca sunt nevinovat

Adrian Severin a solicitat, luni, instantei supreme, audierea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu si a fostului sef al SRI George Maior, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta. DNA s-a opus cererii fostului europarlamentar, dar instanta urmeaza sa se pronunte asupra solicitarii pana in noiembrie.

Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii Dosar de politician la B1 Tv, moderata de Silviu Manastire, presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare.

Traian Basescu: Elena Udrea n-ar fi vandut PDL. Vasile Blaga si-a pus slugile sa fuga cu urnele

Presedintele PMP Traian Basescu spune ca in 2013 s-a despartit de membrii PDL si nu de electoratul partidului, aratand ca Elena Udrea, daca ar fi castigat alegerile de presedinte a partiudlui in fata lui Vasile Blaga, nu ar fi vandut niciodata partidul.

Traian Basescu: Nu cred ca se va merge pana la arestarea mea. Pe mine nu ma sperie nimic in viata asta (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica la Dosar de politician despre faptul ca mai multi colaboratori se gandesc cu ingrijorare la un scenariu potrivit caruia Basescu ar putea fi arestat.

Traian Basescu: Tehnocratii nu-i vor ajuta cu nimic la parlamentare nici pe cei de la USR, nici pe liberali (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre faptul ca se anunta o migratie a unor oameni de-ai lui Dacian Ciolos catre USR si catre PNL. Fostul.

Europarlamentarul Severin a cerut iCCJ-ului audierea fostului sef de stat, Traian Basescu, in dosarul sau de coruptie. Basescu: Voi merge, in orice situatie, la instanta daca sunt chemat

Europarlamentarul Adrian Severin le-a cerut magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea, in calitate de martori, a fostului presedinte Traian Basescu .

Ce pensii au fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu

Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu sunt in prezent pensionari. Acestia primesc pe langa pensia pentru mandatele detinute la Palatul Cotroceni si una pentru activitatea profesionala,.

Traian Basescu, atac la fostii colegi din PDL: N-as putea spune ca ma prapadesc de dorul lor

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca ii este dor de electoratul PDL, partid de desfiintarea caruia ii face vinovati chiar pe liderii sai. imi este dor! Pe 17.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )