Libnet.ro
UNICEF

07:31

Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care nu a scris carti. Au facut-o si Ceausescu, si Iliescu, si Constantinescu, si Iohannis: Despre el s-au scris capitole intregi

B1 B1,
Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care nu a scris carti. Au facut-o si Ceausescu, si Iliescu, si Constantinescu, si Iohannis: Despre el s-au scris capitole intregi

Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni acum sase luni, dar, asa cum a declarat si atunci, fostul presedinte nu a iesit la pensie, ci continua sa fie o prezenta activa in mediul public. Mai mult, acesta. continuă pe B1

Traian Basescu sau imposibilitatea dezvrajirii

Dl. Traian Basescu a fost presedintele Romaniei vreme de zece ani din care trebuie neaparat scazute lunile de suspendare. De aproape sase luni, dl. Basescu nu mai este presedinte, insa in tot acest timp, din care iarasi trebuie scazuta luna de tacere autoimpusa, a ramas o prezenta hiperactiva in spatiul public.

Ion Cristoiu: Stimate domnule Traian Basescu, nu merita si Mariana Rarinca apararea de care a beneficiat Elena Udrea din parte dvs?

Ion Cristoiu ii cere fostului presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe blogul sau, sa ia apararea Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest, dupa ce sefa iCCJ, Livia Stanciu, a acuzat-o de.

Ion Cristoiu: Stimate domnule Traian Basescu, nu merita si Mariana Rarinca apararea de care a beneficiat Elena Udrea din partea dvs?

Ion Cristoiu ii cere fostului presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe blogul sau, sa ia apararea Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest, dupa ce sefa iCCJ, Livia Stanciu, a acuzat-o de.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ceea ce Traian Basescu numeste evolutia cancerigena a lui Tariceanu. Fostul presedinte este de parere ca seful Senatul ar trebui sa se retraga din politica deorece mintea acestuia genereaza rebuturi tot mai mari .

Traian Basescu: Victor Ponta n-a reusit sa semneze niciun contract semnificativ prin care sa utilizeze banii alocati Romaniei de Uniunea Europeana. 7,5 miliarde euro se vor pierde

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, marti, pe pagina personala de Facebook, despre banii europeni alocati Romaniei pentru constructia de autostrazi, modernizarea cailor ferate, regularizari de riuri,.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu: Este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, despre evolutia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o evolutie pe care fostul presedinte o numeste cancerigena. Astfel, Traian.

iNREGISTRARE AUDIO Ce ii dorea baronul PSD Gheorghe Nichita lui Traian Basescu in discutiile private: Sa mearga in p...a mamii lui

O inregistrare audio din dosarul de coruptie in care este anchetat baronul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, arata o atitudine violenta a primarului de Iasi la adresa fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, exprimata intr-un limbaj dur si vulgar.

Traian Basescu il acuza Ponta ca nu a semnat niciun contract pentru utilizarea banilor europeni. 7,5 miliarde euro se vor pierde

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca din cauza lui Romania va pierde 7,5 miliarde de euro deoarece premierul nu a semnat niciun contract din banii europeni alocati Romaniei pentru constructia de autostrazi, modernizarea cailor ferate, regularizari de rauri, recalificare profesionala, creare de locuri de munca, izolarea termica a blocurilor.

Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Fostul presedinte Traian Basescu a taxat, pe Facebook, gestul lui Calin Popescu Tariceanu de a-i cere presedintelui Klaus Iohannis sa le schimbe din functie pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu. Basescu aminteste si de biletul roz din 2006.

CSM: Traian Basescu a adus atingere sistemul judiciar

Fostul presedinte Traian Basescu a adus atingere sistemului judiciar in ansamblul sau prin afirmatia conform careia Inspectia Judiciara si CSM au devenit o maciuca care se aplica in gura oricarei persoane vorbeste despre actul de justitie,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )