Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu sau imposibilitatea dezvrajirii

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu sau imposibilitatea dezvrajirii

Dl. Traian Basescu a fost presedintele Romaniei vreme de zece ani din care trebuie neaparat scazute lunile de suspendare. De aproape sase luni, dl. Basescu nu mai este presedinte, insa in tot acest timp, din care iarasi trebuie scazuta luna de tacere autoimpusa, a ramas o prezenta hiperactiva in spatiul public. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu: Este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, despre evolutia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o evolutie pe care fostul presedinte o numeste cancerigena. Astfel, Traian.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ceea ce Traian Basescu numeste evolutia cancerigena a lui Tariceanu. Fostul presedinte este de parere ca seful Senatul ar trebui sa se retraga din politica deorece mintea acestuia genereaza rebuturi tot mai mari .

Andronic: Traian Basescu e un lider care si-a asumat deciziile grele si a inteles ca trebuie asumat un risc pentru a schimba sistemul

Dan Andronic scrie intr-un articol in EVZ ca a citit cartea Adrianei Saftoiu si a fost surpins de modul in care a fost prezentat Traian Basescu. Pentru ca a participat la campania electorala a acestuia din 2009.

Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Fostul presedinte Traian Basescu a taxat, pe Facebook, gestul lui Calin Popescu Tariceanu de a-i cere presedintelui Klaus Iohannis sa le schimbe din functie pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu. Basescu aminteste si de biletul roz din 2006.

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu: Mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a lansat un atac virulent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, caruia ii reproseaza amestecul in justitie. intr-o postare pe Facebook, Basescu spune de Tariceanu ca are o minte care.

Milioane de euro dirijate catre un apropiat al lui Traian Basescu

Peste 8 milioane de euro, fara TVA, a primit un apropiat al lui Traian Basescu pentru refacerea a 27 de kilometri de drum, scrie Jurnalul National. Contractul a fost atribuit in 2009, imediat dupa ce Basescu a.

Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care nu a scris carti. Au facut-o si Ceausescu, si Iliescu, si Constantinescu, si Iohannis: Despre el s-au scris capitole intregi

Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni acum sase luni, dar, asa cum a declarat si atunci, fostul presedinte nu a iesit la pensie, ci continua sa fie o prezenta activa in mediul public. Mai mult, acesta.

Traian Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei

Traian Basescu a postat un nou mesaj pe Facebok in care a aratat ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta este controlul justitiei nu cazul Marianei Rarinca.

Traian Basescu: Justitia, la moment de cumpana / Setea de putere si goana bezmetica dupa imagine a unor lideri din justitie si generali SRI cu capacitate ridicata de santaj au generat derapaje care pot fi cu greu acceptate

Traian Basescu considera ca justitia a ajuns la un moment de cumpana, in conditiile in care setea de putere si goana bezmetica dupa imagine a citorva lideri din justitie, secondati de generali SRI cu capacitate ridicata de presiune si santaj, au generat derapaje care pot fi cu greu acceptate.

Primarul suspendat al Iasiului isi acuza amanta ca il iubeste pe Traian Basescu

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, isi dorea sa il vada pe Traian Basescu in spatele gratiilor. Asta reiese din discutiile pe care le purta cu amanta sa, interceptate de procurori. Mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )