Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Fostul presedinte Traian Basescu a taxat, pe Facebook, gestul lui Calin Popescu Tariceanu de a-i cere presedintelui Klaus Iohannis sa le schimbe din functie pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu. Basescu aminteste si de biletul roz din 2006. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu: Este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, despre evolutia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o evolutie pe care fostul presedinte o numeste cancerigena. Astfel, Traian.

Traian Basescu: in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. Politica externa romaneasca sa fie atenta la acest lucru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. in sudul Romaniei este Macedonia care are un Guvern.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ceea ce Traian Basescu numeste evolutia cancerigena a lui Tariceanu. Fostul presedinte este de parere ca seful Senatul ar trebui sa se retraga din politica deorece mintea acestuia genereaza rebuturi tot mai mari .

Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor

Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, ca nu ii este frica de o posibila arestare si a subliniat faptul ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte.

Traian Basescu, despre Codul Silvic: Ponta si Iohannis s-au facut ca au un conflict. Problema e cati copaci taiem (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca in ceea ce privestre Codul Silvic, premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis au mimat un conflict, caci adevarata problema este taierea in mod excesiv.

FOTO. Reactia lui Traian Basescu la cartea Adrianei Saftoiu. Care sunt procedurile SPP legate de biroul Presedintelui

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, luni, o prima reactie la dezvaluirea Adrianei Saftoiu din cartea sa lansata la Bookfest, Cronici de Cotroceni. Fostul sef de stat a scris pe contul sau de Facebook ca nu a cerut niciodata dosarul medical al niciunui consilier prezidential cu care a lucrat, iar despre faptul ca Adriana Saftoiu l-ar fi sfatuit la numirea directoriilor SRI si SIE, Traian Basescu sustine ca presedintele nu poate numi pe nimeni in aceste functii fiind o atributie exclusiva a Parlamentului.

Cronica de Cotroceni. Adriana Saftoiu, din culisele colaborarii cu Traian Basescu: A fost ajutat sa se strice. Replica fostului presedinte

Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, un volum in care povesteste experienta traita la Palatul Cotroceni, in perioada in care a colaborat cu fostul presedinte Traian Basescu. Saftoiu a vorbit, in carte, inclusiv, despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea.

Traian Basescu: Eu i-am predat bibliorafturile lui Iohannis, la preluarea mandatului. Probabil Iohannis a inteles ca trebuie sa-i predau dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat in cartea sa Primul pas ca la preluarea mandatului, predecesorul sau, Traian Basescu nu i-a predat niciun dosar si nici nu a luat nimic. Traian Basescu, in cadrul.

Traian Basescu, mesaj pentru Ponta: Obsesia lui Viorel s-a rafinat devenind Basescu la puscarie. N-ai sa reusesti pentru ca n-am incalcat legea

Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe contul sau de facebook, ca Victor Ponta are o obsesie la adresa sa, pe care o face publica peste tot de cate ori are ocazia. Fostul presedinte subliniaza ca in ciu.

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu: Mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a lansat un atac virulent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, caruia ii reproseaza amestecul in justitie. intr-o postare pe Facebook, Basescu spune de Tariceanu ca are o minte care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )