Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu nu exclude o negociere a partidului sau cu UNPR. Oprea are viitor politic

Antena3 Antena3,
Traian Basescu nu exclude o negociere a partidului sau cu UNPR. Oprea are viitor politic

Traian Basescu nu exclude o negociere a partidului sau cu UNPR. Oprea are viitor politic. continuă pe Antena3

Cum se pregateste Traian Basescu sa preia Primaria Capitalei

Dupa ce 10 ani a fost cel mai puternic om din Romania, Traian Basescu, fostul presedinte al statului, care a revenit pe scena politica ca presedinte al partidului Miscarea Populara, MP, ar dori sa revina la.

Ginerele lui Traian Basescu, transformare totala. Unde a fost fotografiat sotul Ioanei Basescu

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, trimis in judecata pentru complicitate la santaj, a fost surprins mergand la biserica, sa se roage. Pricop si-a parcat bolidul de lux chiar in fata.

Traian Basescu: Plahotniuc trebuie sa fie coleg de celula cu Filat. Timofti merita un nou mandat

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a afirmat ca omul de afaceri Vlad Plahotniuc merita sa stea la inchisoare, iar Nicolae Timofti sa castige un nou mandat de presedinte al Republicii Moldova. Acesta a negat informatiile vehiculate de presa rusa, precum ca Romania ar urma sa intervina in forta in Republica Moldova. in ceea ce priveste unirea celor doua state romanesti, Basescu a spus ca trenul ar putea sa plece din gara.

Traian Basescu, despre acuzatiile Adrianei Saftoiu privind ascultarea convorbirilor telefonice: O prostie / Despre femei, numai de bine

Traian Basescu a catalogat drept o prostie acuzatiile lansate recent de fosta sa purtatoare de cuvant, care a spus recent ca ex-presedintele avea acces la orice convorbire telefonica isi dorea, ba mai mult decat atat, se faceau ascultari in ideea ca poate-poate iese ceva.

Autodenuntul lui Traian Basescu

Sa ne imaginam cum ar fi fost daca un politist, sef sau mai putin sef, ar fi refuzat sa ii puna la dispozitie domnului Oprea coloana oficiala cand tragea o fuga urgenta la cate un protocol. Sa ne imaginam ca s-ar fi trezit acest politist total fictional, desigur - sa faca un apel public la domnul Oprea sa se opreasca din abuz. intai, omul devenea o vedeta a stirilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )