Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, pe Facebook: Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant!

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, pe Facebook: Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant!

Fostul sef al statului Traian Basescu a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI. Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant !!!, a scris Basescu. continuă pe Hotnews

Basescu: Eduard Hellvig, omul lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe contul sau de Facebook, ca premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu.

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului.

Traian Basescu: Cat timp il mangai intre cornite pe premierul Ponta, nu ai cum sa generezi venirea la putere a PNL

Fostul presedimte al Romaniei Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni la TVR, despre ultimele evenimente de pe scena politica romaneasca, dar si despre probleme despre geopolitica.

Ultima zi pentru Traian Basescu. Fostul presedinte trebuie sa elibereze Vila Lac 3

Traian Basescu trebuie sa paraseasca astazi Vila Lac 3. Cele 60 de zile in care fostul presedinte al Romaniei putea sa stea in Vila Lac 3 au expirat ieri, asadar astazi trebuie sa elibeteze imobilul.

Traian Basescu la TVR: Moderatorul emisiunii nu a facut fata interlocutorului versat. Care sunt intrebarile la care nu a raspuns Basescu

Cu totii il stiam pe fostul presedinte al Romaniei, dl. Traian Basescu, drept mare amator de aparitii spectaculoase in presa. indeosebi de aparitii televizate, cu preferinte vadite pentru televiziunile prietene, chiar daca de nisa.

Traian Basescu: Campaniile electorale trebuie finantate din bugetul de stat

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca partidele ar trebui sa primeasca finantare din bugetul de stat pentru campaniile electorale. Invitat la TVR, Traian Basescu a declarat ca este o modalitate prin.

Traian Basescu, despre votul din Senat pentru Vosganian: Trebuie modificata Constitutia. Nu exista imunitate pentru abuz in serviciu si fapte de coruptie

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul senatorului Varujan Vosganian, cand colegii din Senat au votat negativ solicitarea procurorilor DIICOT de incuviintare a.

E pur si simplu nesimtit! Adriana Saftoiu, suparata pe reactia lui Traian Basescu in cazul Ridzi

Fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, l-a criticat dur pe fostul presedinte pentru atacul la Monica Iacob Ridzi. Doamnelor, Domnilor! Nu stiu ce credeti voi, dar eu despre cazul Ridzi.

Nu se mai ascunde pe sub mese. Traian Basescu REVINE pe scena politica: NU voi tacea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la TVR, ca va reveni in viata publica, dupa ce timp de doua luni a tacut, pentru ca spatiul public nu il lasa in pace si a inceput o campanie impotriva.

Traian Basescu: SRI si SIE trebuie sa primeasca imediat directori civili

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat, ieri, la TVR, ca in contextul actual regional, ambele servicii de informatii, SRI si SIE trebuie sa primeasca imediat directori civili, precizand ca este vital sa se intample acest lucru pentru ca e vorba de institutii de siguranta nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )