Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

B1 B1,
Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului. continuă pe B1

Editie Speciala: Calin Popescu Tariceanu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, in Editia Speciala de joi seara, de la Antena 3, despre nominalizarea europarlamentarului Eduard Hellvig la conducerea SRI, aratand ca Parlamentul,.

Radu Banciu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Cand te lauda Nastase, clar n-ai nicio treaba cu statul de drept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig, facuta de presedintele Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca gusturile lui Iohannis sunt foarte.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca propunerea lui Iohannis pentru sefi SRI va fi discutata la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, si se va lua si o decizie in acest sens, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, despre votul din Senat pentru Vosganian: Trebuie modificata Constitutia. Nu exista imunitate pentru abuz in serviciu si fapte de coruptie

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul senatorului Varujan Vosganian, cand colegii din Senat au votat negativ solicitarea procurorilor DIICOT de incuviintare a.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Eu am incredere in omul acesta. Cand un judecator va spune ca e vinovata, voi respecta decizia

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

LIVE TEXT: Traian Basescu, despre dosarele Elenei Udrea: Nu am avut nicio informatie de la servicii

Traian Basescu a ales pentru prima sa iesire in spatiul public emisiunea Vorbeste Liber de la TVR.

Surse: UNPR il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV. UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre nominalizarea facuta de Klaus Iohannis la sefia SRI, dar ca UNPR va sustine toate initiativele pozitive ale presedintelui.

Udrea si Basescu sar la gatul lui Iohannis pentru numirea lui Hellvig la sefia SRI: Este omul lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu si fosta sa colaboratoare Elena Udrea, aflata acum in arest la domiciliu, au criticat vehement numirea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI, pe motiv ca acesta ar fi omul lui Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )