Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar. Cine il acuza

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar. Cine il acuza

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat miercuri pentru a fi audiat la Parchetul Militar Bucuresti. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar

Traian Basescu s-a prezentat la Parchetul Militar, fostul presedinte declarand ca nu poate sa spuna dosarul in care acesta este citat, dar stie ca Ioan Ghise i-a facut o plangere.

Fostul presedinte Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am spus ce am stiut

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost miercuri la Parchetul Militar Bucuresti unde a fost audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de senatorul Ioan Ghise.

Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am declarat ce am stiut

30 - Traian Basescu a fost audiat de procurorii Parchetului Militar. Fostul presedinte a dat declaratii intr-un dosar deschis in urma unei plangeri penale depuse de senatorul Ioan.

Traian Basescu, audiat de procurorii Parchetului Militar: Am spus ce am stiut (VIDEO)

30: La iesirea de la Parchetul Militar, fostul sef al statului nu a dat alte declaratii decat cele spuse la intrarea in institutie. Acesta a transmis ca a fost chemat din cauza celor spuse de.

Traian Basescu, tratament de lux din partea procurorilor. Are voie sa studieze dosarul inainte sa fie audiat ca suspect

Traian Basescu are tratament preferential in fata procurorilor. Acestia nu doar ca i-au trimis acasa instiintarea ca este urmarit penal, dar ii dau voie sa studieze dosarul inainte sa.

Traian Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu. Basescu a mai precizat ca Licu face un joc.

Traian Basescu ii cere lui Emil Boc sa nu mai candideze la Primaria Clujului

Fostul presedinte al Romaniei, liderul partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a cerut primarului Clujului, Emil Boc, sa se retraga din cursa electorala. El i-a facut aceasta propunere cu ocazia lansarii candidatilor Miscarii Populare la alegerile locale din judetul Cluj. Propunerea vine in contextul in care Traian Basescu a anuntat ca nu va candida la Primaria Bucurestiului, in conditiile in care este suspect intr-un dosar de spalare de bani.

Traian Basescu: Ori va reconfirmati NUP-urile, ori trimiteti dosarele in instanta. Eu nu am nimic de negociat (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a transmis cateva precizari despre dosarele sale, pe Facebook. Acesta le-a transmis ca nu contesta dreptul PICCJ de a redeschide dosarele sale, dar.

Traian Basescu: ii fac plangere lui Bogdan Licu. Procurorul de caz nu lucreaza de capul lui cand e vorba de fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic.

Traian Basescu anunta ca va face plangere penala impotriva procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva procurorului general interimar, Bogdan Licu, pe care l-a acuzat ca i-a deschis dosare politice, dar si de faptul ca ar fi plagiat teza de doctorat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )