Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Traian Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu. Basescu a mai precizat ca Licu face un joc. continuă pe B1

Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic.

Traian Basescu: ii fac plangere lui Bogdan Licu. Procurorul de caz nu lucreaza de capul lui cand e vorba de fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic.

Traian Basescu anunta ca va face plangere penala impotriva procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva procurorului general interimar, Bogdan Licu, pe care l-a acuzat ca i-a deschis dosare politice, dar si de faptul ca ar fi plagiat teza de doctorat.

Basescu ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic murdar pentru a ramane in continuare prim adjunct al noului procuror general al Romaniei.

Nu puteam candida in calitate de suspect si voi face publica povestea din acest dosar

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ieri, la Bistrita, cu ocazia lansarii candidatilor din partea Partidului Miscarea Populara la alegerile locale, ca a ales sa nu candideze pentru functia de primar al Capitalei pentru ca nu ar fi putut face acest lucru avand calitatea de suspect intr-un dosar in care este acuzat de spalare de bani, transmite Agerpres. Este o mizerie fara limite, dar plecati de la premisa ca, la sfarsitul mandatului, am facut afirmatia ca am ingenuncheat vechiul sistem, dar nu l-am facut sa dispara. El s-a manifestat premergator inscrierii mele in cursa pentru Primaria Capitalei si m-a pus in fata unei situatii imposibile, si anume sa candidez in calitate de suspect - lucru pe care nu-l puteam accepta, pentru ca mi-as fi negat tot mandatul meu de zece ani la Cotroceni. Ce va pot garanta, insa: este o minciuna, un mod de a rezolva problemele politice pe care cei care inca se mai hranesc din invataturile lui Voiculescu, dar si slugile lui din institutiile statului, il fac. Este un joc murdar, a afirmat Basescu.

Traian Basescu, prima persoana pentru care justitia face un tratament prefential

Fostul presedinte Traian Basescu este prima persoana care primeste tratament prefential din partea justitiei. Fostul sef al statului, urmarit penal pentru spalare de bani in dosarul terenului de.

Traian Basescu ii cere lui Emil Boc sa nu mai candideze la Primaria Clujului

Fostul presedinte al Romaniei, liderul partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a cerut primarului Clujului, Emil Boc, sa se retraga din cursa electorala. El i-a facut aceasta propunere cu ocazia lansarii candidatilor Miscarii Populare la alegerile locale din judetul Cluj. Propunerea vine in contextul in care Traian Basescu a anuntat ca nu va candida la Primaria Bucurestiului, in conditiile in care este suspect intr-un dosar de spalare de bani.

Exces de putere: Urmarirea penala i-a incurcat planurile politice fostului presedinte. Cine sunt denuntatorii lui Traian Basescu

Traian Basescu a fost denuntat in dosarul spalarii de bani de catre vestitul asfaltator Costel Casuneanu, cumnata acestuia, Gabriela Blaj, dar si de mandatarul Gabrielei Blaj, Gheorghe Maxim. Traian.

Traian Basescu, replica pentru Victor Ponta in scandalul acoperitilor

Traian Basescu a reactionat, intr-o postare pe Facebook, la acuzatiile lui Victor Ponta la adresa sotului Alinei Gorghiu, Lucian Isar, pe care l-a numit ofiter acoperit. Este cod rosu de ici.

Traian Basescu, despre controversa ofiterilor acoperiti: Din toata aceasta poveste, dincolo de balacareala politica, cei care au o problema sunt serviciile secrete. Este cod rosu de incredere

Continua seria reactiilor politicienilor in cazul controversei ofiterilor acoperiti din politica. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca intraga situatie este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )