Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fostul presedinte Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am spus ce am stiut

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am spus ce am stiut

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost miercuri la Parchetul Militar Bucuresti unde a fost audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de senatorul Ioan Ghise. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am declarat ce am stiut

30 - Traian Basescu a fost audiat de procurorii Parchetului Militar. Fostul presedinte a dat declaratii intr-un dosar deschis in urma unei plangeri penale depuse de senatorul Ioan.

Traian Basescu, audiat de procurorii Parchetului Militar: Am spus ce am stiut (VIDEO)

30: La iesirea de la Parchetul Militar, fostul sef al statului nu a dat alte declaratii decat cele spuse la intrarea in institutie. Acesta a transmis ca a fost chemat din cauza celor spuse de.

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar

Traian Basescu s-a prezentat la Parchetul Militar, fostul presedinte declarand ca nu poate sa spuna dosarul in care acesta este citat, dar stie ca Ioan Ghise i-a facut o plangere.

Traian Basescu: ii fac plangere lui Bogdan Licu. Procurorul de caz nu lucreaza de capul lui cand e vorba de fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic.

Fostul presedinte Basescu o acuza pe sefa DNA, Laura Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat nemultumirea exprimata de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, in ceea ce priveste lipsa de colaborare dintre institutia pe care aceasta o conduce si SIE, declarand ca sefa DNA ar face un joc care nu e nici al tarii, nici al dansei.

Traian Basescu, prima persoana pentru care justitia face un tratament prefential

Fostul presedinte Traian Basescu este prima persoana care primeste tratament prefential din partea justitiei. Fostul sef al statului, urmarit penal pentru spalare de bani in dosarul terenului de.

Traian Basescu anunta ca va face plangere penala impotriva procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva procurorului general interimar, Bogdan Licu, pe care l-a acuzat ca i-a deschis dosare politice, dar si de faptul ca ar fi plagiat teza de doctorat.

Traian Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu. Basescu a mai precizat ca Licu face un joc.

Traian Basescu, despre controversa ofiterilor acoperiti: Din toata aceasta poveste, dincolo de balacareala politica, cei care au o problema sunt serviciile secrete. Este cod rosu de incredere

Continua seria reactiilor politicienilor in cazul controversei ofiterilor acoperiti din politica. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca intraga situatie este.

Traian Basescu: Acuzatia de spalare de bani, o inselatorie. Mi-a influentat o decizie politica importanta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca acuzatia de spalare de bani este o inselatorie, care i-a influentat decizia de a candida la Primaria Capitalei si considera ca exista un curent in institutiile de forta care si-a asumat misiunea mesianica sa curete clasa politica, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )