Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: ii fac plangere lui Bogdan Licu. Procurorul de caz nu lucreaza de capul lui cand e vorba de fostul presedinte al Romaniei

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: ii fac plangere lui Bogdan Licu. Procurorul de caz nu lucreaza de capul lui cand e vorba de fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic. continuă pe Antena3

Traian Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu. Basescu a mai precizat ca Licu face un joc.

Basescu: ii voi face plangere lui Bogdan Licu pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic.

Traian Basescu anunta ca va face plangere penala impotriva procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva procurorului general interimar, Bogdan Licu, pe care l-a acuzat ca i-a deschis dosare politice, dar si de faptul ca ar fi plagiat teza de doctorat.

Basescu ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, marti, ca ii va face plangere pentru abuz in serviciu procurorului general interimar Bogdan Licu, afirmand ca acesta face un joc politic murdar pentru a ramane in continuare prim adjunct al noului procuror general al Romaniei.

Traian Basescu ii cere lui Emil Boc sa nu mai candideze la Primaria Clujului

Fostul presedinte al Romaniei, liderul partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a cerut primarului Clujului, Emil Boc, sa se retraga din cursa electorala. El i-a facut aceasta propunere cu ocazia lansarii candidatilor Miscarii Populare la alegerile locale din judetul Cluj. Propunerea vine in contextul in care Traian Basescu a anuntat ca nu va candida la Primaria Bucurestiului, in conditiile in care este suspect intr-un dosar de spalare de bani.

Exces de putere: Urmarirea penala i-a incurcat planurile politice fostului presedinte. Cine sunt denuntatorii lui Traian Basescu

Traian Basescu a fost denuntat in dosarul spalarii de bani de catre vestitul asfaltator Costel Casuneanu, cumnata acestuia, Gabriela Blaj, dar si de mandatarul Gabrielei Blaj, Gheorghe Maxim. Traian.

Traian Basescu, replica pentru Victor Ponta in scandalul acoperitilor

Traian Basescu a reactionat, intr-o postare pe Facebook, la acuzatiile lui Victor Ponta la adresa sotului Alinei Gorghiu, Lucian Isar, pe care l-a numit ofiter acoperit. Este cod rosu de ici.

Traian Basescu, despre controversa ofiterilor acoperiti: Din toata aceasta poveste, dincolo de balacareala politica, cei care au o problema sunt serviciile secrete. Este cod rosu de incredere

Continua seria reactiilor politicienilor in cazul controversei ofiterilor acoperiti din politica. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca intraga situatie este.

Avem in spate experienta extraordinara a lui Traian Basescu

Robert Turcescu si-a depus, astazi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Capitalei din partea PMP, precizand ca a strans aproape 30. 000 de semnaturi de sustinere, la eveniment fiind prezent si liderul partidului, Traian Basescu, informeaza surse din presa.

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Cum ii raspunde fostul premier lui Traian Basescu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat. in acest context, el a declarat ca ramane prieten cu liderul Miscarii Populare, dar ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu, de a nu mai candida.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )