Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu a gratiat-o pe Angela Lican

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a gratiat-o pe Angela Lican

Presedintele Traian Basescu a gratiat-o marti pe Angela Lican, care mai avea de executat 2 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce a fost condamnata pentru furt calificat, invocand motive umanitare. continuă pe Hotnews

Traian Basescu a gratiat-o pe Angela Lican, condamnata pentru furt. Aceasta are cinci copii si niciunul nu merge la scoala

Presedintele Traian Basescu a gratiat-o marti pe Angela Lican, care mai avea de executat 2 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce a fost condamnata pentru furt calificat, invocand motive umanitare.

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama in Polonia

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Seful statului pleaca joi, la ora 12. 00 in Polonia, acolo unde va avea loc intalnirea cu sefii de stat ai.

Traian Basescu a gratiat o femeie condamnata pentru furt, mama a cinci copii

Presedintele Traian Basescu a gratiat marti o femeie condamnata pentru furt calificat, decizia avand la baza motive umanitare. Potrivit unui comunicat emis de Presedintie, Angela Lican are cinci copii, dintre.

Traian Basescu a gratiat o mama cu cinci copii

Pe and sedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat astazi un decret de gra and tiere a unei mame cu cinci copii, , incarcerata pentru furt calificat, informeaza un comunicat al administratiei prezidentiale.

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama, in Polonia

Presedintele Traian Basescu merge in Polonia pentru a participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi a 25 de ani de libertate, ocazia cu care va lua parte la dejunul de lucru oferit de presedintele american Barack Obama si de presedintele Poloniei, Bornislaw Komoroski, anunta Administratia Prezidentiala.

Printul Charles a fost primit la Cotroceni de presedintele Traian Basescu

Printul Charles a fost astazi la Cotroceni unde a fost primit de presedintele Traian Basescu. Cei doi au discutat despre importanta luptei anticoruptie si consolidarea statului de drept, se arata intr-un.

VIDEO FOTOGALERIE Au aparut primele imagini de la intalnirea lui Traian Basescu cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu a participat marti, la Varsovia, la un dineu de lucru oferit de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si de presedintele Republicii Polone, domnul Bronislaw Komorowski.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Printul Charles la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Printul Charles, la Palatul Cotroceni. Mostenitorul coroanei Marii Britanii s-a aflat intr-o vizita privata de cinci zile in Romania. Este al patrulea an consecutiv.

Traian Basescu se va intalni cu cel mai puternic om al Planetei, la Varsovia. Reuniunea are ca tema principala criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu pleaca in aceasta dimineata la Varsovia. Acesta va participa la o reuniune a presedintelui american Barack Obama cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est. La.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu nu va mai fi internat pentru a fi expertizat psihiatric

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, nu va mai fi internat pentru a fi expertizat psihiatri, a decis Tribunalul Constanta. Acestia au admis contestatia depusa de avocatul lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )