Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama, in Polonia

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama, in Polonia

Presedintele Traian Basescu merge in Polonia pentru a participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi a 25 de ani de libertate, ocazia cu care va lua parte la dejunul de lucru oferit de presedintele american Barack Obama si de presedintele Poloniei, Bornislaw Komoroski, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama in Polonia

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Seful statului pleaca joi, la ora 12. 00 in Polonia, acolo unde va avea loc intalnirea cu sefii de stat ai.

Imagini de la intalnirea presedintelui Basescu cu Barack Obama la Varsovia (FOTO si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se afla marti dupa-amiaza la o intalnire la Varsovia la care participa si presedintele Statelor Unite ale Americii,Barack Obama. La reuniunea de la Palatul.

Basescu se intalneste astazi cu Obama in Polonia

Presedintele Traian Basescu participa marti si miercuri la ceremoniile dedicate sarbatoririi a 25 de ani de libertate in Republica Polona. Presedintele american a sosit si el astazi in Polonia, fiind prima etapa a turneului sau prin Europa.

VIDEO FOTOGALERIE Au aparut primele imagini de la intalnirea lui Traian Basescu cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu a participat marti, la Varsovia, la un dineu de lucru oferit de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si de presedintele Republicii Polone, domnul Bronislaw Komorowski.

Presedintele Basescu s-a intalnit in Polonia cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu liderul american, Barack Obama, cu presedintele polonez Bronislav Komorowski si cu alti lideri din Europa Centrala si de Est. Reuniunea a avut loc la Palatul .

Traian Basescu a gratiat-o pe Angela Lican

Presedintele Traian Basescu a gratiat-o marti pe Angela Lican, care mai avea de executat 2 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce a fost condamnata pentru furt calificat, invocand motive umanitare.

Presedintele american Barack Obama se intalneste astazi cu liderii noii Europe, in Polonia

Presedintele american Barack Obama soseste astazi la Varsovia, prima etapa a turneului sau in Europa. Seful Casei Albe se va vedea in capitala Poloniei si cu lideri din statele Europei Centrale si de Est, printre acestia si seful statului roman, Traian Basescu.

Traian Basescu se va intalni cu cel mai puternic om al Planetei, la Varsovia. Reuniunea are ca tema principala criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu pleaca in aceasta dimineata la Varsovia. Acesta va participa la o reuniune a presedintelui american Barack Obama cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est. La.

Barack Obama se va intalni cu liderii statelor din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, in cadrul unei vizite in Polonia - Casa Alba

Presedintele Barack Obama va efectua marti si meircuri o vizita in Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, potrivit programului prezentat vineri la Casa Alba.

UPDATE Barack Obama a ajuns in Polonia: Angajamentul american in Europa de Est este sacrosanct

UPDATE Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a ajuns marti la Varsovia unde va incerca sa dea asigurari tarilor din Europa de Est in legatura cu angajamentul Statelor Unite pentru apararea securitatii aliatilor din NATO dupa inglobarea Crimeii de catre Rusia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )