Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu: Infirm orice intalnire privata cu domnul presedinte Iohannis

B1 B1,
Traian Basescu: Infirm orice intalnire privata cu domnul presedinte Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca, in afara de consultarile de la Palatul Cotroceni, nu a avut nicio intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre formarea. continuă pe B1

Basescu: Nu am avut o intalnire privata cu Iohannis, astea sunt gogosi

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 TV, ca nu a avut nicio intalnire privata cu presedintele Klaus Iohannis si ca ar fi ras si cu urechile daca cineva ii propunea sa preia sefia PNL.

Traian Basescu: Nu am avut o intalnire privata cu Klaus Iohannis. As fi ras si cu urechile daca cineva spunea vino, ca am eu un partid in geanta la mine si ti-l dau tie sa fii presedinte(VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press, ca nu a avut o intalnire privata cu seful statului si ca nu i s-a propus sa preia conducerea PN.

Traian Basescu spune ca ar fi ras si cu urechile daca i se propunea sefia PNL, iar zvonurile privind o intalnire privata cu Iohannis sunt gogosi

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca nu a avut nicio intalnire privata cu presedintele Klaus Iohannis si ca ar fi ras si cu urechile daca cineva ii propunea sa preia sefia PNL, potrivit News. ro: Nu am avut o intalnire privata cu presedintele Iohannis. As fi ras si cu urechile daca cineva spunea: vino ca am eu un partid si ti-l dau tie sa fii presedinte. Cum va imaginati ca partidele se dau asa, hai ca esti tu baiat frumos?.

Traian Basescu spune ca nu a avut nicio intalnire cu Klaus Iohannis: Rosca Stanescu a dus minciuna atat de departe

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica pentru Mediafax ca nu a avut nicio intalnire cu seful statului, Klaus Iohannis in afara consultarilor de la Cotroceni .

Traian Basescu, in razboi cu fostul sau strateg de campanie Felix Tataru: Nu am facut noi filmuletul cu Alina Gorghiu care a produs pagube foarte mari campaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat ca PNL a gresit cand l-a pus pe Felix Tataru strategul de campanie, aratand ca acesta se pricepe la a pune ideile in practica. in replica, Felix Tataru, care a lucrat sase campanii cu Traian Basescu, a spus ca echipa sa merita scuze din partea fostului presedinte.

Traian Basescu avertizeaza: Sa nu avem o primavara europeana! (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a avertiza, in contextul tensiunilor evenimentelor din acest an de pe scena politica internationala, ca am putea asista la o primavara europeana,.

Veste buna pentru Traian Basescu. Surse: Procurorii au clasat dosarele Terenul de la Casuneanu si Casa din Mihaileanu. Deciziile nu sunt definitive

Fostul presedinte Traian Basescu scapa de doua dosare. Procurorii au clasat dosarele Terenul de la Casuneanu si Casa din Mihaileanu, insa deciziile magistratilor nu sunt.

Igor Dodon a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei fostului presedinte, Traian Basescu, informeaza report. md. Viitorul.

Traian Basescu, in emisiunea X-Press: PMP nu va intra in nici o alianta pentru guvernare si va ramane in Opozitie. Oamenii cu legaturi cu serviciile secrete nu ar trebui numiti in politica 9474;LIVE TEXT

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica.

Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica seara, la B1 Tv, ca partidul pe care il conduce va vota impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Liviu Dragnea, amintind ca in anul 2004 unui senator i-a fost invalidat mandatul desi nu fusese condamnat, ci doar cercetat pentru vot multiplu, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )