Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica seara, la B1 Tv, ca partidul pe care il conduce va vota impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Liviu Dragnea, amintind ca in anul 2004 unui senator i-a fost invalidat mandatul desi nu fusese condamnat, ci doar cercetat pentru vot multiplu, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan anunta ca USR va vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca deputatii USR se vor opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, pentru ca a fost condamnat pentru frauda electorala.

Nicusor Dan: Ne vom opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta duminica, pe pagina sa de Facebook, ca parlamentarii Uniunii Salvati Romania se vor opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, condamnat pentru frauda electorala. Nicusor Dan adauga ca Declaratia lui Florin Iordache, avocatul PSD, ca incompatibilitatea intre mandat si condamnarea pentru fraude in alegeri nu se refera la trecut mi se pare de un ridicol absolut. Dar la ce fraude se poate referi regulamentul Camerei Deputatilor, la cele din viitor?.

Traian Basescu, in emisiunea X-Press: PMP nu va intra in nici o alianta pentru guvernare si va ramane in Opozitie. Oamenii cu legaturi cu serviciile secrete nu ar trebui numiti in politica 9474;LIVE TEXT

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica.

Traian Basescu dezvaluie, in emisiunea X-Press, care va fi strategia PMP in Opozitie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, va discuta, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, despre strategia pe care o va adopta PMP in Opozitie, in urmatorii patru ani.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Traian Basescu: Abordarea PSD, ca doua trenuri care merg pe aceeasi linie si vin, cu viteza, din directii opuse. Exista pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore (VIDEO)

Liderul PMP, Traian Basescu, a comparat duminica, in cadrul emisiunii X-Press de pe B1 TV, programul de guvernare anuntat de PSD cu doi trenuri care merg cu viteza pe aceeasi linie, in.

Traian Basescu: Nu am avut o intalnire privata cu Klaus Iohannis. As fi ras si cu urechile daca cineva spunea vino, ca am eu un partid in geanta la mine si ti-l dau tie sa fii presedinte(VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press, ca nu a avut o intalnire privata cu seful statului si ca nu i s-a propus sa preia conducerea PN.

Traian Basescu spune ca ar fi ras si cu urechile daca i se propunea sefia PNL, iar zvonurile privind o intalnire privata cu Iohannis sunt gogosi

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca nu a avut nicio intalnire privata cu presedintele Klaus Iohannis si ca ar fi ras si cu urechile daca cineva ii propunea sa preia sefia PNL, potrivit News. ro: Nu am avut o intalnire privata cu presedintele Iohannis. As fi ras si cu urechile daca cineva spunea: vino ca am eu un partid si ti-l dau tie sa fii presedinte. Cum va imaginati ca partidele se dau asa, hai ca esti tu baiat frumos?.

Traian Basescu: PNL a reusit sa-si demobilizeze electoratul. Trebuie sa-ti vezi presedintele acolo cu steagul in mana. Doamna Gorghiu scotea niste scancete (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii X-Press, despre eseculPNL-ului la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. A avut o campanie.

Traian Basescu: PNL a reusit sa-si demobilizeze electoratul. Trebuie sa-ti vezi presedintele acolo, cu steagul in mana. Doamna Gorghiu scotea niste scancete (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii X-Press, despre eseculPNL-ului la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. A avut o campanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )