Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura este lipsa unei strategii pe termen lung, motiv pentru care, in continuare, tara noastra nu reuseste sa valorifice la cote maxime potentialul agricol, potrivit afirmatiilor venite atat din partea presedintelui, Traian Basescu, cat si din partea membrilor asociatiilor agricole. continuă pe Ziarul Bursa

Strategia pe termen lung privind agricultura va fi prezentata pe 30 iunie. / Traian Basescu: Daca tot ne place sa spunem nu ne vindem tara, as vrea sa vad ca romanii nu isi vand pamantul

Strategia pe termen lung privind agricultura din Romania va fi prezentata pe 30 iunie de Valeriu Steriu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii din tara noastra, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la Conferinta Nationala a Agricultorilor 2013. Prima si cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura romaneasca este lipsa unei strategii pe termen lung - un pact pentru agricultura semnat de toate partidele politice si institutiile publice responsabile, a afirmat seful statului, adaugand ca A venit timpul sa punem accentul in mod deosebit pe agricultura. Agricultura nu se poate delocaliza. Am vazut foarte multe incidente, nu doar in Romania, cand mari producatori anunta ca inchid si pleaca acolo unde forta de munca este mai ieftina. Trebuie sa punem accentul pe agricultura si turism pentru ca nu se pot delocaliza.

Basescu: Cea mai importanta problema a agriculturii, lipsa strategiei pe termen lung

Presedintele Traian Basescu a declarat la conferinta nationala a agricultorilor, ca prima si cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura tine de lipsa strategiei pe termen lung, el aratand ca raportul Comisiei conduse de Valeriu Steriu.

Traian Basescu: Romania va avea, pana la sfarsitul lunii iunie, o strategie pe termen lung in agricultura

Romania va avea, pana la sfarsitul lunii iunie, o strategie pe termen lung pentru agricultura. Anuntul a venit din partea sefului statului, Traian Basescu, care a spus ca este timpul ca agricultura sa.

Strategia pe termen lung privind agricultura va fi prezentata pe 30 iunie. / Traian Basescu: As vrea sa vad ca romanii nu isi vand pamantul. Statul are obligatia sa creeze o agentie care sa aiba dreptul de prim cumparator atunci cand proprietarii doresc s

Strategia pe termen lung privind agricultura din Romania va fi prezentata pe 30 iunie de Valeriu Steriu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii din tara noastra, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la Conferinta Nationala a Agricultorilor 2013. Seful statului a afirmat ca As mai ridica o problema, legata de pamant, de vanzarea pamantului. In mod categoric, acest lucru tine si de Guvern, si de proprietarii de pamant. Daca tot ne place sa spunem ca nu ne vindem tara, as vrea sa vad ca romanii nu-si vand pamantul. Este prima conditie ca pamanturile sa nu fie vandute: sa nu existe oferta de vanzare. In acelasi timp, nici statul nu poate sta indiferent. In mod categoric, statul are obligatia sa creeze o agentie care sa aiba dreptul de prim cumparator atunci cand proprietarii doresc sa-si vanda pamantul. Este, cred eu, o solutie care sa previna scaparea de sub control chiar a productiei agricole. Romania trebuie sa produca, in primul rand, pentru ea. Trebuie sa-si asigure nevoile de hrana ale populatiei.

O strategie bazata pe exporturi este mai adecvata pentru o crestere sustenabila pe termen lung

Criza financiara globala ne-a invatat ca modelul de crestere al Romaniei anterior crizei bazat pe un influx de capital care a finantat consumul nu este sustenabil si ca o strategie bazata pe exporturi este mai adecvata pentru o crestere sustenabila pe termen lung, potrivit Cartii Albe a Consiliului Investitorilor Romani n. r CIS romana - FIC eng) 2013.

Mircea Badea: Traian Basescu a obtinut garantia ca nu va intra la inchisoare

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei numirea in functii a celor sase procurori nominalizati la functiile de conducere din Parchete. Traian Basescu a anuntat ieri, in cadrul unei.

Numarul deceselor din cauza SIDA continua sa creasca in Rusia: Specialistii denunta absenta unei strategii de preventie

Cifrele privind decesele si noile cazuri de infectare cu virusul HIV in Rusia cresc in mod alarmant, iar specialistii denunta absenta unei strategii de preventie, informeaza AFP. Potrivit directorului.

Traian Basescu a avut intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii propusi pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut zilele acestea intalniri cu o parte dintre procurorii propusi de ministrul Justitiei pentru functiile de conducere din Parchete, urmand sa mai aiba loc intrevederi si cu ceilalti si in cursul zilei de miercuri, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Potrivit acestuia, Traian Basescu s-a intalnit doar cu o parte dintre cei propusi pentru sefia Parchetelor, urmand ca miercuri sa se vada si cu ceilalti. Intalnirile dintre procurorii propusi si presedintele Traian Basescu au fost de evaluare, a precizat Bogdan Oprea, adaugand ca presedintele va anunta imediat ce va lua o decizie.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18:30.

Presedintele Traian Basescu va sustine, miercuri la 18:30, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, principalul subiect fiind, cel mai probabil, numirea procurorilor sefi de la DNA si PICCJ. Ramai pe Romania libera pentru a urmari, in FORMAT LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, conform unor surse .

Proprietarul ArcelorMittal, intalniri cu Traian Basescu si Victor Ponta pe tema politicii energetice a UE

Seful companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a fost primit vineri, a Palatul Cotroceni, de catre presedintele Traian Basescu. inainte de a merge insa la Cotroceni, omul de afaceri a avut o intrevedere si cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )