Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Badea: Traian Basescu a obtinut garantia ca nu va intra la inchisoare

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Traian Basescu a obtinut garantia ca nu va intra la inchisoare

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei numirea in functii a celor sase procurori nominalizati la functiile de conducere din Parchete. Traian Basescu a anuntat ieri, in cadrul unei. continuă pe Antena3

Scenariu: Basescu - rege, EBa - printesa. Mircea Badea: Deja fantasmez

Traian Basescu - rege, EBa - printesa: acesta este un scenariu facut de Mircea Badea, pe baza caruia s-a amuzat, luni seara, impreuna cu invitatii de la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Se.

Traian Basescu vrea iNCHISOARE pentru soferii cu accidente grave.

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca Romania are deja o lege care vizeaza confiscarea extinsa, care ar trebui sa fie aplicata, punctand ca in cazul accidentelor rutiere mai eficient decat confiscarea masinii ar fi daca oamenii ar realiza ca instantele ii pot trimite la inchisoare. Sigur, proprietatea trebuie garantata prin Constitutie, dar Romania are lege care a fost declarata constitutionala, care vizeaza confiscarea extinsa. Deci ma duc si la mama pe numele careia mi-am pus .

Mircea Badea: Eu cu USL-ul m-am cam lamurit de multut asa...

Mircea Badea s-a aratat, marti seara, lamurit de USL, atunci cand a comentat cazul batranului cu piciorul amputat si batjocorit de institutiile statului. Eu cu USL m-am cam lamurit de multut asa, sunt.

Mircea Badea: Se poate intampla orice. Se poate intampla ca USL sa se si destrame

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale zilnice din emisiunea 100 de minute, despre candidatii la alegerile prezidentiale, dar si despre situatia in care se afla USL in momentul de fata. Cred.

Traian Basescu a avut intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii propusi pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut zilele acestea intalniri cu o parte dintre procurorii propusi de ministrul Justitiei pentru functiile de conducere din Parchete, urmand sa mai aiba loc intrevederi si cu ceilalti si in cursul zilei de miercuri, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Potrivit acestuia, Traian Basescu s-a intalnit doar cu o parte dintre cei propusi pentru sefia Parchetelor, urmand ca miercuri sa se vada si cu ceilalti. Intalnirile dintre procurorii propusi si presedintele Traian Basescu au fost de evaluare, a precizat Bogdan Oprea, adaugand ca presedintele va anunta imediat ce va lua o decizie.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18:30.

Presedintele Traian Basescu va sustine, miercuri la 18:30, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, principalul subiect fiind, cel mai probabil, numirea procurorilor sefi de la DNA si PICCJ. Ramai pe Romania libera pentru a urmari, in FORMAT LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, conform unor surse .

SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Un nou partid de dreapta se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu prin preluarea unei formatiuni care exista deja sub denumirea Partidul Popular. Mai multe surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca una din variante este utilizarea Partidului Popular condus de fermierul Costel Caras. Fermierul este cel care, in timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxina izbucnit in luna martie, a varsat pe camp in semn de protest cateva mii de litri de lapte. Caras n-a putut fi contactat pentru comentarii. Informatia privind iminenta aparitiei unei noi formatiuni in jurul lui Traian Basescu a fost publicata sambata de siteul pesurse. ro.

Traian Basescu se intalneste vineri cu miliardarul indian Lakshmi N. Mittal, intr-un context tensionat al pietei europene a otelului

Presedintele Traian Basescu se va intalni vineri, la Palatul Cotroceni, cu omul de afaceri indian Lakshmi N. Mittal, proprietarul celui mai mare producator de otel din lume, ArcelorMittal.

Traian Basescu: Romania va avea, pana la sfarsitul lunii iunie, o strategie pe termen lung in agricultura

Romania va avea, pana la sfarsitul lunii iunie, o strategie pe termen lung pentru agricultura. Anuntul a venit din partea sefului statului, Traian Basescu, care a spus ca este timpul ca agricultura sa.

Strategia pe termen lung privind agricultura va fi prezentata pe 30 iunie. / Traian Basescu: As vrea sa vad ca romanii nu isi vand pamantul. Statul are obligatia sa creeze o agentie care sa aiba dreptul de prim cumparator atunci cand proprietarii doresc s

Strategia pe termen lung privind agricultura din Romania va fi prezentata pe 30 iunie de Valeriu Steriu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii din tara noastra, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la Conferinta Nationala a Agricultorilor 2013. Seful statului a afirmat ca As mai ridica o problema, legata de pamant, de vanzarea pamantului. In mod categoric, acest lucru tine si de Guvern, si de proprietarii de pamant. Daca tot ne place sa spunem ca nu ne vindem tara, as vrea sa vad ca romanii nu-si vand pamantul. Este prima conditie ca pamanturile sa nu fie vandute: sa nu existe oferta de vanzare. In acelasi timp, nici statul nu poate sta indiferent. In mod categoric, statul are obligatia sa creeze o agentie care sa aiba dreptul de prim cumparator atunci cand proprietarii doresc sa-si vanda pamantul. Este, cred eu, o solutie care sa previna scaparea de sub control chiar a productiei agricole. Romania trebuie sa produca, in primul rand, pentru ea. Trebuie sa-si asigure nevoile de hrana ale populatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )