Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu: Liviu Dragnea, o tumoare care trebuie urgent indepartata. Responsabilitatea chirurgului este in primul rand a PSD

B1 B1,
Traian Basescu: Liviu Dragnea, o tumoare care trebuie urgent indepartata. Responsabilitatea chirurgului este in primul rand a PSD

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un mesaj publicat pe Facebook, senatorul PMP scrie ca Dragnea este o tumoare care trebuie urgent. continuă pe B1

BASESCU: Dragnea este un cancer care trebuie indepartat urgent din corpul structurii politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este un cancer care trebuie indepartat urgent din corpul structurii de putere politica a tarii, intrucat in ultimii trei ani nimic nu a fost mai important decat gasirea cailor pentru a-l scapa pe Dragnea de puscarie. in plus, Basescu afirma ca au fost schimbate trei guverne in cautarea premierului care sa-si asume gratierea, amnistia sau modificarea favorabila lui Dragnea a Codului Penal.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. Emisiunea este in desfasurare.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Romania TV: Numai un nesimtit poate sa imi reproseze ca nu vreau sa vina lumea la vot, eu am fost condamnat politic pentru ca am vrut sa aduc oamenii la vot

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. Emisiunea este in desfasurare.

Liviu Dragnea: Ne-am lasat pacaliti toti de domnul Tudorel Toader. Astea sunt legi care trebuie adoptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a pacalit pe toti cei din partid spunand ca va adopta ordonanta de urgenta. in partid s-a luat o decizie - sigur, pe.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

EXCLUSIV Digi24.ro: Cele trei scenarii ale unei saptamani de foc. Asaltul final al lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea doreste convocarea rapida a unei sedinte a Comitetului Executiv al PSD pentru a valida prin vot politic al partidului schimbarea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei, au declarat pentru Digi24. ro surse din conducerea social-democratilor. O sedinta a CEx a fost de altfel anuntata de catre seful PSD saptamana trecuta, joi, intr-o discutie informala cu jurnalistii, cand a spus, spre surprinderea tuturor, ca Rovana Plumb si Natalia Intotero trebuie sa demisioneze de urgenta de la cele doua ministere pe care le conduc, desi, teoretic, nu era nicio graba in acest sens, pana la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liviu Dragnea, ultim avertisment: Mai bine sa plece acasa sau de unde au venit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis miercuri un avertisment autoritatilor de resort sa realizeze un sistem prin care in Romania sa nu mai intre fructe si legume de contrabanda. Transmit un ultim.

Condamnarea lui Liviu Dragnea, la mana CCR: Ce decizie va lua Curtea?

Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarea lui Florin Iordache privind completurile de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), o speta care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea in prima instanta la.

VIDEO Care este diferenta dintre Liviu Dragnea si Adrian Nastase? Mihalache: Nu m-as intoarce acum in politica

Adrian Nastase, Victor Ponta si Liviu Dragnea, toti trei sefi ai PSD, toti contestati. Care este totusi diferenta dintre ei?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )