Libnet.ro
UNICEF

21:31

Traian Basescu, mesaj si pe Facebook: Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, mesaj si pe Facebook: Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Dupa ce luni a declarat la un post de televiziune ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat, fostul presedinte Traian Basescu a facut mai multe precizari despre acest subiect pe Facebook. continuă pe Adevărul

Radu Tudor: Traian Basescu spune ca sistemul pe care l-a creat este totalitar si abuziv. Sunt lucruri grave, care nu vor ramane fara consecinte

Radu Tudor a comentat, marti dimineata, razboiul dintre Traian Basescu si cativa dintre cei mai importanti oameni din Romania, printre care si sefa instantei supreme, Livia Stanciu. Realizatorul.

Basescu: Eu cred in JUSTITIE. Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca el crede in justitie, dar nu crede in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului si ca, daca nu a ucis, daca nu a violat, daca nu a falsificat probe, daca nu s-a.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

Sinteza Zilei. Traian Basescu ataca justitia independenta

Mai multe fragmente din interviul acordat de Traian Basescu unui post de televiziune au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Fostul presedinte a declarat ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )