Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu. continuă pe B1

Catalin Predoiu: Am trimis declaratia mea lui Ponta, la sediul PSD, cu confirmare de primire. Daca sunt suspect in vreun dosar, ies din politica, daca nu, iese el

Catalin Predoiu anunta, pe pagina sa de Facebook, ca i-a trimis premierului Victor Ponta la sediul PSD, cu confirmare de primire, provocarea de care vorbea saptamana trecuta, cand a raspuns solicitarii social-democratilor de a demisiona din functiile detinute in partidul liberal. Mai exact, Predoiu spune ca il provoaca pe Ponta sa iasa din politica daca se dovedeste ca el nu este suspect in vreun dosar.

Iohannis si Ponta, mesaje de Pastele catolic si de Florii

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si fostul presedinte Traian Basescu au postat pe facebook mesaje pentru romanii care sarbatoresc astazi Pastele, dar si pentru cei care poarta nume de flori.

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Traian Basescu jigneste din nou. De data aceasta printre icoane

Traian Basescu a jignit din nou jurnalistii. De aceasta data, a profitat de ocazie in timpul vizitei sale in orasul Soroca din Republica Moldova. Fostul presedinte i-a aruncat vorbe grele unui reporter chiar.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am sunat la biroul lui Kovesi ca sa aflu numarul procurorului care se ocupa de dosarul Flota

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, luni, la B1 Tv, ca multa lume doreste ca el sa nu ramana in politica, inclusiv Iohannis, Ponta, sau Macovei.

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Victor Bostinaru: Traian Basescu este un caz de patologie politica

In mod malefic sau malign, Basescu este cu adevarat unic. Nu exista un precedent in istorie, de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, nu exista lider sau sef de stat care sa fi facut ce a facut Basescu.

Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu are cel putin cinci beneficiari cinstiti pe care s-a putut baza. Iata, mai jos, o lista cu beneficiarii lui Traian Basescu, prezentati duminica, la emisiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )