Libnet.ro
UNICEF

17:01

Basescu: Eu cred in JUSTITIE. Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Eu cred in JUSTITIE. Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca el crede in justitie, dar nu crede in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului si ca, daca nu a ucis, daca nu a violat, daca nu a falsificat probe, daca nu s-a. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, mesaj si pe Facebook: Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Dupa ce luni a declarat la un post de televiziune ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat, fostul presedinte Traian Basescu a facut mai multe precizari despre acest subiect pe Facebook.

Antena 3 ramane liderul detasat de audienta in randul nisei din care face parte

Antena 3 ramane liderul detasat de audienta in randul nisei din care face parte. Postul nostru de televiziune are aprecieri pe toate intervalele orare si pe toate targeturile care conteaza, aratat Mihai.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )