Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Tudor: Traian Basescu spune ca sistemul pe care l-a creat este totalitar si abuziv. Sunt lucruri grave, care nu vor ramane fara consecinte

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Traian Basescu spune ca sistemul pe care l-a creat este totalitar si abuziv. Sunt lucruri grave, care nu vor ramane fara consecinte

Radu Tudor a comentat, marti dimineata, razboiul dintre Traian Basescu si cativa dintre cei mai importanti oameni din Romania, printre care si sefa instantei supreme, Livia Stanciu. Realizatorul. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Nu se fac intre ei a spus Radu Tudor, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, vorbind despre posibilitatea ca Traian Basescu sa ajunga in fata justitiei. Cred ca pentru Basescu nu e nevoie de o consultare, e.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Traian Basescu, la un pas sa admita ca a fost turnator la Securitate

Traian Basescu a fost la un pas sa admita ca a fost turnator la Securitate. Acum, la terminarea mandatului, spune ca nu i se mai pare insa atat de grav daca dosarul sau ar putea fi scos la.

Radu Tudor: Devine absolut nerentabila contrabanda cu produsele alimentare de baza

Contrabada cu produse alimentare de baza devine nerentabila in conditiile reducerii TVA la 9%, a declarat Radu Tudor in editia de marti a emisiunii La Ordinea Zilei. Devine absolut nerentabila.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )