Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Mircea Diaconu si-a lansat candidatura la Ateneu, incercand sa preia din prestanta cladirii, dar a mers imbracat ca un boschetar din Cismigiu. Nu e pentru golani cladirea (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Mircea Diaconu si-a lansat candidatura la Ateneu, incercand sa preia din prestanta cladirii, dar a mers imbracat ca un boschetar din Cismigiu. Nu e pentru golani cladirea (VIDEO)

Traian Basescu l-a criticat pe Mircea Diaconu, candidatul sprijinit de ALDE si Pro Romania cursa prezidentiala, spunand ca acesta si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, primul atac la adresa lui Mircea Diaconu: Se lasa scos din joben de magicienii invartelilor politice

Liviu Plesoianu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a lansat un atac la adresa lui Mircea Diaconu, despre care a spus ca este un candidat care se lasa scos din joben de catre magicienii invartelilor politice. Social-democratul a adaugat ca nimeni nu il poate convinge sa renunte la candidatura sa la prezidentiale.

Mircea Diaconu isi anunta azi intentia de a candida la presedintie. Surse: Ar putea fi sustinut de ProRomania. Candidatura lui Tariceanu, in pericol

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu isi va anunta azi, pe treptele Ateneului Roman, la ora 16. 00, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei. Surse politice au declarat pentru G4Media ca Diaconu ar urma sa fie sustinut de viitoarea alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. Astfel, candidatura lui Calin Popescu Tariceanu este pusa sub semnul intrebarii. ALDE si ProRomania vor decide daca vor merge in alianta.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Mircea Diaconu, despre candidatura la prezidentiale: Sunt inervat. E o mica mare diferenta

Mircea Diaconu a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre motivul pentru care a hotarat sa candideze la prezidentiale. Nu m-am enervat cand am decis sa candidez, sunt inervat, e o mica mare.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la Presedintia Romaniei, a anuntat, luni, liderul partidului, Victor Ponta. El a adaugat ca formatiunea sa il sustine pe Diaconu in calitate de candidat independent, si nu de membru al Pro Romania.

Surse. Ce conditii i-a pus Ponta lui Tariceanu pentru alianta ALDE-ProRomania. Ce rol joaca Mircea Diaconu

Victor Ponta i-a pus trei mari conditii lui Calin Popescu Tariceanu pentru alianta ALDE-ProRomania: sa rupa coalitia cu PSD, sa demisioneze din fruntea Senatului si sa sustina candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Ca sa impace contestatarii din propriul partid, printre care Mihai Tudose si Daniel Constantin, Victor Ponta a renuntat sa mai sustina candidatura lui Tariceanu.

Paleologu: Mircea Diaconu este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, comenteaza decizia Pro Romania si ALDE de a sustine candidatura independenta a lui Mircea Diaconu, ca acestea este un actor bun in roluri proaste si a gasit altii si mai prosti.

incep atacurile de campanie. Paleologu: Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Candidatul PMP la Presedintie, Teodor Paleologu, spune ca Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, este bun actor in roluri de prost si a gasit pe altii mai prosti, ALDE si Pro Romania, care n-au fost in stare sa genereze o candidatura cat de cat plauzibila.

Mircea Diaconu, noi dezvaluiri despre decizia de a candida la prezidentiale: Am avut un fel de revelatie, un fel de...domne, nu se mai poate

Mircea Diaconu a facut noi precizari despre motivele carel-au determinat sa candideze la alegerile prezidentiale. Am ajuns la un fel de. Zilele astea. Toata viata am fost asa.

Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania urmeaza sa decida luni in sedinta daca partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale sau daca va sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Liderul Pro Romania a spus ca actorul este un candidat altfel si este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze pentru Klaus Iohannis, Dan Barna sau Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )