Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu le multumeste pompierilor romani pentru eroism.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu le multumeste pompierilor romani pentru eroism.

Presedintele Traian Basescu, a transmis vineri, un mesaj de multumire pompierilor romani, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania. Citeste si Victor Ponta felicita pompierii romani Va prezentam textul mesajului: Astazi sarbatorim Ziua Pompierilor din Romania si, in acelasi timp, comemoram sacrificiul pe care Compania de Pompieri din Bucuresti l-a facut, in urma cu 165 de ani, in timpul luptelor eroice pentru apararea libertatii nationale purtate de pompieri in Dealul Spirii din Capitala. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a semnat decretul pentru reinvestirea judecatoarei Livia Stanciu in functia de presedinte al Inaltei Curti

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru reinvestirea judecatoarei Livia Stanciu in functia de presedinte al Inaltei Curti pentru 3 ani. Tot vineri, Basescu a semnat decretele pentru numirea in functia de vicepresedinte al Inaltei Curti a judecatoarei Iulia Cristina Tarcea.

Traian Basescu a semnat decretele de reinvestire in functie a presedintelui si ...

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de reinvestire in functie a presedintelui si vicepresedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Astfel, judecatoarele Livia-Doina Stanciu presedinte) si Iulia-Cristina Tarcea vicepresedinte) vor ramane in functie pentru inca trei ani. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a propus, luni, presedintelui Romaniei, reinvestirea Liviei Stanciu la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce aceasta a .

Traian Basescu l-a sunat pe presedintele Moldovei pentru a-l anunta ca va face tot posibilul pentru a creste exportul de vinuri moldovenesti, dupa embargoul anuntat de Rusia

Traian Basescu a avut miercuri o convorbire telefonica cu presedintele Moldovei, Nicolae Timofti, in care l-a anuntat ca va recomanda Guvernului Romaniei si societatilor comerciale specializate sa majoreze substantial importurile de vinuri moldovenesti, dupa embargoul anuntat marti de Rusia.

Antonescu, lui Geoana: Sa nu se sperie degeaba, nu sunt Traian Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, raspunzand acuzatiilor lui Mircea Geoana, ca el nu da indicatii PSD si ca social-democratul nu trebuie sa se sperie, pentru ca el nu este Traian Basescu, iar legat de Rosia Montana premierul Ponta este cel care a anuntat un vot impotriva, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede declaratiile lui Mircea Geoana care l-a acuzat ca da indicatii PSD si foloseste manevre de tip Traian Basescu. De la o vreme sunt potopit asa de .

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de reinvestire a Liviei Stanciu la sefia Curtii Supreme

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul privind investirea celor trei judecatori in functiile de conducere de la Instanta Suprema. Printre acestia se numara si actualul presedinte al Curtii Supreme, Livia Stanciu.

Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru UE. Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu

Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu, spunand ca presedintele Romaniei are o politica dictatoriala. Actrita a mai spus ca preseditnele Basescu se gandeste doar sa ucida , facand.

Victor Ponta despre relatia cu Traian Basescu: Relatia personala nu exista, dar relatia institutionala nu o voi bloca niciodata

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit miercuri seara in cadrul unei emisiuni televizate despre mai multe subiecte politice printre care si relatia sa cu presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Traian Basescu, mesaj adresat lui Barack Obama: Rugaciunile noastre se indrepta catre victimele atentatelor din 11 septembrie

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, miercuri, un mesaj lui Barack Obama, la 12 ani de la atacurile teroriste ce au avut loc pe 11 septembrie 2001 in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Traian Basescu ii transmite lui Barack Obama un mesaj de solidaritate.

Presedintele Traian Basescu a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cu prilejul comemorarii evenimentelor tragice din 11 septembrie 2001. Cu prilejul comemorarii evenimentelor tragice din 11 septembrie va rog sa primiti, domnule presedinte, profunda mea compasiune si sa transmiteti poporului american gandurile si rugaciunile noastre care se indreapta astazi spre victimele atacurilor, spre apropiatii acestora si spre toti .

Cand Victor Ponta si Crin Antonescu se cearta, Traian Basescu castiga

O veche zicala romaneasca spune ca atunci cand doua persoane se cearta, castiga cea de-a treia. in cazul razboiului declaratiilor dintre Crin Antonescu, liderul PNL si premierul Victor Ponta, pe marginea subiectului legat de exploatarea aurifera de la Rosia Montana, cel care pare sa castige este chiar Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )