Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu l-a sunat pe presedintele Moldovei pentru a-l anunta ca va face tot posibilul pentru a creste exportul de vinuri moldovenesti, dupa embargoul anuntat de Rusia

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu l-a sunat pe presedintele Moldovei pentru a-l anunta ca va face tot posibilul pentru a creste exportul de vinuri moldovenesti, dupa embargoul anuntat de Rusia

Traian Basescu a avut miercuri o convorbire telefonica cu presedintele Moldovei, Nicolae Timofti, in care l-a anuntat ca va recomanda Guvernului Romaniei si societatilor comerciale specializate sa majoreze substantial importurile de vinuri moldovenesti, dupa embargoul anuntat marti de Rusia. continuă pe Hotnews

Urmarirea pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa,.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala in cazul fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin doua comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Antonescu, lui Geoana: Sa nu se sperie degeaba, nu sunt Traian Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, raspunzand acuzatiilor lui Mircea Geoana, ca el nu da indicatii PSD si ca social-democratul nu trebuie sa se sperie, pentru ca el nu este Traian Basescu, iar legat de Rosia Montana premierul Ponta este cel care a anuntat un vot impotriva, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede declaratiile lui Mircea Geoana care l-a acuzat ca da indicatii PSD si foloseste manevre de tip Traian Basescu. De la o vreme sunt potopit asa de .

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, luni, de la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.

Presedintele Romaniei a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Potrivit site-ului Romania tv, Traian Basescu a transmis azi cererea de urmarire penala a lui Videanu catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Alta informatie este ca Traian Basescu a avizat urmarirea penala si in cazul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Ambasadorul Romaniei la NATO a fost rechemat de Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretul de rechemare a lui Sorin-Dumitru Ducaru din calitatea de ambasador al Romaniei pe langa NATO. Sorin-Dumitru Ducaru a fost rechemat de presedinte pentru ca a fost desemnat in functia de asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente.

Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata a fostilor ministri Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, conform pesurse. ro. Ref. : Cerere de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru.

Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru UE. Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu

Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu, spunand ca presedintele Romaniei are o politica dictatoriala. Actrita a mai spus ca preseditnele Basescu se gandeste doar sa ucida , facand.

Traian Basescu, mesaj adresat lui Barack Obama: Rugaciunile noastre se indrepta catre victimele atentatelor din 11 septembrie

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, miercuri, un mesaj lui Barack Obama, la 12 ani de la atacurile teroriste ce au avut loc pe 11 septembrie 2001 in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )