Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu a plecat, Antena 3 ramane. Mihai Gadea: in opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofa sub toate aspectele

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a plecat, Antena 3 ramane. Mihai Gadea: in opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofa sub toate aspectele

Directorul general al postului Antena 3, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a vorbit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire despre regimul lui Traian Basescu si incercarile acestuia de a inchid. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu, la Antena 3

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului sau de presedinte.

Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Basescu s-a incheiat. Prefer sa mi se spuna domnul comandant, ca presedinte nu mai sunt

Romania nu mai este condusa de constanteanul Traian Basescu. Momentul, intamplat la 16 noiembrie 2014, a devenit oficial la 21 decembrie 2014, intr-o zi simbolica pentru romani: implinirea a 25 ani de cand capitala tarii s-a alaturat Revolutiei din Decembrie 1989.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Antena 3 va invita sa va spuneti parerea despre Traian Basescu

Antena 3 va invita sa va spuneti parerea despre Traian Basescu si activitatea sa din ultimii 10 ani. Asteptam opiniile dumneavoastra pe adresa de e. mail adiobasescu@antena3. roVa invitam sa.

Traian Basescu, atacuri OBSESIVE la Antena 3

Traian Basescu a facut o obsesie din a ataca Antena 3. Aproape nu a fost iesire publica sa nu lanseze sageti si jigniri catre jurnalistii postului. A cerut chiar romanilor sa boicoteze timp de o s.

Gafa a lui Mihai Gadea, semnalata de Sabin Orcan: Realizatorul de la Sinteza zilei a calificat drept informatie un fapt sustinut cu formula se pare

Mihai Gadea face o noua gafa monumentala. Jurnalistul Sabin Orcan a atras atentia asupra faptului ca realizatorul de la Sinteza zilei a folosit o exprimare ce denota lipsa cunostintelor elementare de.

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )